Ο Μιγκέλ Κορέϊρα ακτινογραφεί τον Μιγκέλ Λεάλ!

Από metrosport.gr : Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος της πορτογαλικής εφημερίδας «Abola», Μιγκέλ Κορέϊρα
Πηγή: metrosport.gr
Ο Μιγκέλ Κορέϊρα ακτινογραφεί τον Μιγκέλ Λεάλ!

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος της πορτογαλικής εφημερίδας «Abola», Μιγκέλ Κορέϊρα, και μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον προπονητή της Μποαβίστα, Μιγκέλ Λεάλ, το προφίλ του και το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του και το αν ταιριάζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μιγκέλ Λεάλ είναι ένα από τους προπονητές που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ και δήλωσε στο Metrosport.gr πως έχει γίνει επαφή με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν υπάρχει επαφή του Μίχελ με τον Λεάλ: «Κανονικά ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει έναν Πορτογάλο προπονητή έτσι λέγεται, δεν ξέρω αν έχει επαφή με τον ΠΑΟΚ και αν όλα είναι όλα έτοιμα. Η Μποαβίστα δεν θα κάνει δύσκολα τα πράγματα αν και υπάρχει μια ρήτρα».

Για το προφίλ του Μιγκέλ Λεάλ: «Δεν ήταν πολύ γνωστός μέχρι πριν 4 χρόνια, έκανε όμως καλή δουλειά στη Μορεϊρένσε και στη Μποαβίστα. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά πρώτα από όλα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των παικτών του. Έκανε καλή δουλειά με μικρές ομάδες, ούτε η Μορεϊρένσε ούτε η Μποαβίστα είχαν κάποιο παίκτη που έκανε τη διαφορά, θέλει να φτιάξει καλή ομάδα, να έχει ομάδα συνόλου. Πιστεύω θα είναι καλό για τον Λεάλ να πάει στον ΠΑΟΚ γιατί είναι καλύτερη ομάδα από αυτές που προπόνησε στην Πορτογαλία. Θα έχει το στόχο να είναι πρωταθλητής, δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός παίρνει πάντα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αλλά μπορεί να δώσει πράγματα στον ΠΑΟΚ».

Για το αν ταιριάζουν Πορτογάλοι και Ισπανοί προπονητές στην Ελλάδα: «Ολοι οι Πορτογάλοι προπονητές που έχουν προπονήσει ομάδες στην Ελλάδα έχουν κάνει καλές πορείες, όπως ο Σάντος, ο Ζαρντίμ. Εδώ στην Πορτογαλία έχουμε καλούς προπονητές, δεν είναι μεγάλος ο Μιγκέλ Λεάλ και μπορεί να ταιριάξει στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη...