Η αλήθεια για Μπολντρίν-ΠΑΟΚ

Απο inpaok.com : Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, o Φερνάντο Μπολντρίν είναι από τους παίκτες που ενδιαφέρουν πολύ τον Δικέφαλο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη καμία επίσημη πρόταση απόκτησης του.
Πηγή: inpaok.com
Η αλήθεια για Μπολντρίν-ΠΑΟΚ

Ο Λούμπος Μίχελ, μέσα στη διάρκεια της σεζόν, παρακολούθησε αγώνες της Στεάουα Βουκουρεστίου, όπως και μέλη του τμήματος σκάουτινγκ των Κυπέλλουχων και έχουν σχηματίσει άριστη γνώμη για τον Βραζιλιάνο, που έκανε καλή σεζόν φέτος στην Ρουμανία.

Στην Στεάουα, γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει την περίπτωση του 28χρονου μέσου, κάτι που ο Τζίτζι Μπεκάλι, προσπαθεί να το… εκμεταλλευτεί. Έτσι λοιπόν ο ισχυρός άνδρας της ρουμανικής ομάδας, μίλησε για πρόταση του Δικεφάλου ύψους 1,2 εκ. ευρώ, κάτι που όμως δεν ισχύει.

Ο ΠΑΟΚ για την μεσοαμυντική του γραμμή έχει και άλλους παίκτες στο στόχαστρο του και ένας από αυτούς φυσικά είναι ο Ν’Ντόι, με το οποίο υπάρχει αρχικά προφορική συμφωνία (με το θέμα του να παραμένει παγωμένο) και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να δώσει για τον Μπολντίν τα χρήματα που λέει ο Μπεκάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, αν ο Δικέφαλος αποφασίσει να κινηθεί τελικά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, τότε η πρόταση θα είναι με βάση τα λεφτά που έχουν κοστολογήσει οι ιθύνοντες του και δεν πρόκειται να μπουν σε παζάρια, με τον Μπεκάλι όπως είχε συμβεί με την περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα.

Διαβάστε ακόμη...