«Ρυθμιστές» οι δύο

Απο paok24.com : O ΠΑΟΚ στο πλαίσιο ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου, θέλει να προχωρήσει σε πρώτη φάση την περίπτωση του Δημήτρη Κατσίβελη, η εξέλιξη της οποίας, έχει αντίκτυπο και σε άλλες θέσεις.
Πηγή: paok24.com
«Ρυθμιστές» οι δύο

Ο 26χρονος που συνεργάστηκε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου με επιτυχία πέρσι στην Αστάνα, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Έλληνα τεχνικού για τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης αναμένεται να κάνει μία συνάντηση με τον ατζέντη του μέσα στην εβδομάδα, για να συζητήσει για το μέλλον του και εφόσον προχωρήσει η υπόθεση του με τον ΠΑΟΚ, τότε ο σχεδιασμός επαναπροσδιορίζεται.

Ο ΠΑΟΚ έχει στο «1-2» τον Κόνιαρη, ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το θέμα της ανανέωσης του Τσόχλα και μαζί με μια πιθανή προσθήκη του Κατσίβελη, ο «άσσος» μπορεί να κλείσει με αμιγώς ελληνική τριάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να αναζητηθεί καλός Αμερικανός σκόρερ στο «2» που να μπορεί να βοηθήσει και στο «1».

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Κασελάκη. Μέχρι στιγμής, πέρα από τις… ερωτήσεις του ίδιου του παίκτη για τον ΠΑΟΚ, κάτι περισσότερο δεν έχει γίνει. Προφανώς και ο Παπαθεοδώρου τον έχει μέσα στις επιλογές του στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου και αν προχωρήσει και αυτή η περίπτωση, τότε θα πρέπει να γίνει και στις θέσεις «3-4-5», ένας επαναπροσδιορισμός.

Το θέμα του Πέινερς παραμένει «παγωμένο» και ως τώρα, δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, οπότε σε περίπτωση που προχωρήσει του Κασελάκη, είναι αρκετά πιθανό ο ΠΑΟΚ κοιτάξει και παίκτη στο «3» από την αμερικανική αγορά.

Βιασύνη δεν υπάρχει σε αυτή τη φάση, καθώς ακόμα οι περισσότερες πλευρές (παίκτες-ατζέντηδες-ομάδες) ψάχνονται, ωστόσο από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει τη διάθεση να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο, οι δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, ορίζουν και το πως θα κινηθεί στο μεταγραφικό του σχεδιασμό, ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...