«Μεγάλη τιμή για μένα ο ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να περιμένω»!

Από paok24.com: Πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του με την φανέλα του ΠΑΟΚ δηλώνει ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος.
Πηγή: paok24.com
«Μεγάλη τιμή για μένα ο ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να περιμένω»!

Ο έμπειρος κεντρικός έρχεται για να ενισχύσει την προσπάθεια του Δικεφάλου του Βορρά και μέσα από το PAOK24 δηλώνει ανυπόμονος για τη νέα σεζόν!

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του ως παίκτης του ΠΑΟΚ πλέον, αλλά και για τις επαφές που υπήρξαν με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στο Παλατάκι όπου τονίζει πως ανυπομονεί να το ζήσει και ο ίδιος ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ενώ υπογραμμίζει ότι είναι έτοιμος να δώσει το 100% για την ομάδα.

«Πέρα από την χαρά που νιώθω για την δικαίωση για την προσπάθεια που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι ενεργό μέλος σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία. Νιώθω περήφανος που θα είμαι κομμάτι της νέας ομάδας που θα προσπαθήσει να κρατήσει τα κεκτημένα, άλλωστε ο στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, το Κύπελλο αλλά και μια δυνατή πορεία στην Ευρώπη» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος κεντρικός.

Ερωτηθείς για τα κίνητρα που είχε ώστε να επιλέξει τον Δικέφαλο, τόνισε: «Το πιο βασικό είναι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για πρώτη φορά στη ζωή μου να αγωνιστώ στην κορυφαία διοργάνωση. Αυτό είναι το ισχυρότερο κίνητρο και εννοείται για να κρατήσουμε τα κεκτημένα στο πρωτάθλημα».

Πρόσθεσε ότι: «Νιώθω έτοιμος, ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, το μόνο που θα πω σίγουρα, είναι ότι θέλω να δώσω το 100% για να δικαιώσω την επιλογή της διοίκησης, ώστε να με έχουν στην ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα πραγματικά, νιώθω πολύ χαρούμενος για τη νέα πρόκληση».

Σχετικά με τις επαφές με τον ΠΑΟΚ: «Είχα ένα τηλεφώνημα με τον μάνατζερ μου, με το που έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, κατευθείαν συνέκλινα προς τα εκεί. Ήθελα να το ζήσω και εγώ όλο αυτό, έγιναν όλα πολύ γρήγορα με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν άφησα χρόνο να περάσει, δεν μπορούσα να το σκεφτώ 2η φορά. Για κάθε παίκτη είναι τιμή να είναι στην πρωταθλήτρια ομάδα».

Για το πως έζησε το Παλατάκι ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ την τελευταία σεζόν: «Ένας από τους λόγους που θέλω να αρχίζει η χρονιά με τον ΠΑΟΚ είναι για να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι. Δεν υπάρχει αθλητής που να μην θέλει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο, πόσο μάλλον σε ένα γήπεδο πρότυπο. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα εκπληκτική, ενώ είδαμε και φέτος ο κόσμος του ΠΑΟΚ στήριξε έμπρακτα την ομάδα, όπως κάνει άλλωστε σε αυτά τα τρία τελευταία χρόνια.

Θέλω και εγώ να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα! Είμαστε σε μια εποχή που είναι δύσκολα οικονομικά παντού, ο ΠΑΟΚ είναι ένα υγιές σωματείο και αυτό φαίνεται από την συμπαράσταση του κόσμου. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας και σίγουρα όταν έχεις τον κόσμο δίπλα σου, τότε παίρνεις έξτρα κίνητρο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έπαιξε μεγάλο ρόλο όλα αυτά τα χρόνια, σπρώχνοντας την ομάδα στους τίτλους».

Τέλος σημείωσε ότι: «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που με επέλεξαν και τον μάνατζερ μου που βοήθησε ώστε να γίνει αυτή η μεταγραφή. Ήθελα να δουλέψω σε μια ομάδα που έχει συνθήκες πρωταθλητισμού, ο ΠΑΟΚ τα προσφέρει όλα αυτά. Είναι μια πρόκληση για μένα όλο αυτό».

Διαβάστε ακόμη...