Εκτός Εθνικής ο Βιεϊρίνια

Από paok24: Παρά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το περασμένο καλοκαίρι, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν είναι στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για τους αγώνες του Ιουνίου και του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.
Πηγή: paok24.com
Εκτός Εθνικής ο Βιεϊρίνια


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πέρσι το καλοκαίρι ζούσε το όνειρό του με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας όπου κατέκτηση το EURO 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας. Εκεί ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν άλλοτε στη βασική 11άδα και άλλοτε στον πάγκο δίπλα στον Φερνάντο Σάντος και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό το καλοκαίρι όμως ο Πορτογάλος εξτρέμ της Βόλφσμπουργκ που χάρισε την παραμονή στην ομάδα του με το εκτός έδρας γκολ στην έδρα της Μπράουνσβαϊγκ, δεν είναι στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος. Πέραν από το φιλικό της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Κύπρο, θα είναι εκτός επιλογής του Ίβηρα τεχνικού και για το σημερινό αγώνα με την Λεττονία εκτός έδρας, αλλά και από την αποστολή για το κύπελλο Συνομοσπονδιών που θα γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας.

Έτσι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα που τα ρεπορτάζ από την Γερμανία αναφέρουν ότι θεωρείται από τους παίκτες που αποχωρήσουν από τους "λύκους".

Διαβάστε ακόμη...