«Νόμιζα ότι ήταν πλάκα πως φεύγει ο Ίβιτς»

Από paokrevolution.net : O Tάσος Τασιόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα διαζυγίου του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και στο ότι ο Δικέφαλος θα απευθυνθεί σε ξένο προπονητή. Παράλληλα μίλησε και για το πώς βλέπει την ομάδα για του χρόνου.
Πηγή: paokrevolution.net
«Νόμιζα ότι ήταν πλάκα πως φεύγει ο Ίβιτς»

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis

Σε εξέπληξε το «διαζύγιο» ΠΑΟΚ και Ίβιτς;

«Για να σας πως την αλήθεια νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Κατά την άποψη μου δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να φύγει βέβαια οι διοικούντες και αυτοί που είναι στην ομάδα ξέρουν καλύτερα τα πράγματα».

Πώς γίνεται ενώ αποθεωνόταν κατά τη διάρκεια της σεζόν και λόγω του Κυπέλου, να ισοπεδώνεται μετά τα πλέι οφ;

«Είναι παραλογισμός αλλά και συγχρόνως πραγματικότητα. Ο Ότο Ρεχάγκελ είχε πει πως τα αγάλματα των προπονητών πρέπει να είναι χάρτινα ώστε να καίγονται εύκολα. Ποδοσφαιρικά δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αλλά σίγουρα θα υπάρχουν λόγοι και μάλιστα θα είναι για το καλό της ομάδας. Σωστό ή λάθος θα το δείξει ο χρόνος».

Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και αν αυτή καθόρισε την τύχη του Ίβιτς.

«Στην Ελλάδα υπάρχει αυτό δυστυχώς. Η τελευταία εικόνα που θα παρουσιάσεις, δηλαδή τους τελευταίους δύο μήνες, μπορεί να είναι καθοριστική για τη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει σε ξένο προπονητή:

«Αυτό μπορεί να είναι καλό μπορεί όμως και όχι. Λέμε όμως ότι ένας προπονητής πρέπει να είναι χρόνια σε μια ομάδα για να μπορέσει να δουλέψει και να κάνει ένα κορμό. Αυτό δυστυχώς στον ΠΑΟΚ δεν γίνεται. Όταν αποκλείσαμε την Άρσεναλ, μετά από ένα χρόνο νομίζω, στο ρόστερ της ομάδας υπήρχε μόνο ο Παντελής Καφές. Από το ρόστερ της Άρσεναλ όμως, που για αυτήν ήταν μεγάλη αποτυχία να αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ, δεν είχε φύγει κανένας παίκτης. Μόνο όταν έχεις ένα σταθερό προπονητή και ένα σταθερό κορμό μπορείς να κάνεις κάτι».

Πώς βλέπεις τα πράγματα στον ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν;

«Είναι ένα ερωτηματικό. Θα γίνουνε κινήσεις προς το όφελος της ομάδας ώστε να διεκδικήσει επιτέλους το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...