«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή με κύρος» (audio)

Aπο metrosport.gr : Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Διονύσης Χασιώτης και αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με τον Βλάνταν Ίβιτς, ενώ, παράλληλα σκιαγράφησε και το προφίλ του προπονητή που έχει ανάγκη ο Δικέφαλος.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή με κύρος» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν περίμενε το «διαζύγιο» με τον Ίβιτς: «Δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη, λόγω και της κατάκτησης του Κυπέλλου. Από την άλλη, δεν με εκπλήσσει κιόλας. Μια λογική συνέχεια, όμως, θα ήταν να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν υπάρχει λογική. Με μια πιο ξεκάθαρη ματιά, όμως, το ότι ο ΠΑΟΚ τερμάτισε με μικρή διαφορά από τον Ολυμπιακό, πήρε το Κύπελλο και έκανε πολλά καλά παιχνίδια θα αρκούσαν ώστε να παραμείνει στη συγκεκριμένη θέση και τη νέα χρονιά».

Για το αν θα μπορούσε με τον Ίβιτς ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ στελεχώνεται διαρκώς με πολλούς ικανούς παίκτες, το ίδιο θα γίνει και το καλοκαίρι και ελπίζω πως η ομάδα έτσι θα γίνει πιο δυνατή. Αυτό θα είναι ένα συν για τον προπονητή, που από την πλευρά του ελπίζω να το βγάλει στον αγωνιστικό χώρο ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει μετά από πολλά χρόνια στην κατάκτηση του τίτλου».

Για το προφίλ του προπονητή που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα πρόσωπο με κύρος για τη θέση του προπονητή. Όχι απαραίτητα μεγάλο όνομα. Και ένας νεαρός, φιλόδοξος προπονητής μπορεί να έχει κύρος. Πέρασαν πολλά μοντέλα προπονητών στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι η επιλογή προπονητή, διότι ποδοσφαιριστές έχει πολλούς και ικανούς. Το θέμα είναι να γίνει η πιο σωστή επιλογή».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ θέλει συγκεκριμένες μεταγραφές, λίγες και καλές. Σίγουρα, θα πρέπει να έχει επιλογές για τα άκρα της επίθεσης και εναλλακτικές λύσεις στην άμυνα. Έχω την εντύπωση, όμως, ότι αυτό το ρόστερ δεν θέλει πολλές προσθήκες. Νομίζω 3-4 αρκούν».

Ακούστε όσα είπε ο Διονύσης Χασιώτης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Διαβάστε ακόμη...