Εργάτες του μεγάλου ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr : Μετά την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ, ο έφορος του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Γιώργος Προύσαλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Πηγή: acpaok.gr
Εργάτες του μεγάλου ΠΑΟΚ

«Μια ακόμη πετυχημένη χρονιά για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ τελείωσε και οι δύο στόχοι είναι γεγονός. Επειδή σε αυτήν την επιτυχία βοήθησαν αρκετοί αισθάνομαι την υποχρέωση να τους ευχαριστήσω.

Πρώτα απ' όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ποδοσφαιρίστριες της ομάδας, που για μια ακόμη χρονιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Επίσης, δείξανε πως έχουν γνώση της βαριάς φανέλας που φοράνε. Γνωρίζω ότι πολλές φορές τις πιέζω περισσότερο απ' ότι πρέπει, ιδίως τις νεαρότερες σε ηλικία αθλήτριες. Το κάνω γιατί γνωρίζω ότι πάνω από ένα εκατομμύριο ΠΑΟΚτσήδες, είτε είναι παρόντες στο γήπεδο, είτε δεν είναι, παρακολουθούν την πορεία της ομάδας, όπως και την πορεία κάθε τμήματος του συλλόγου και είμαστε υποχρεωμένοι να τους κάνουμε υπερήφανους. Η ιστορία δείχνει ότι όσες αντέχουν σε αυτήν την πίεση γίνονται μεγάλα ονόματα στον ελλαδικό χώρο και όσες δεν αντέχουν διαλέγουν άλλο δρόμο. Εξάλλου, για να έρθουν οι επιτυχίες δεν πρέπει να λειτουργούμε με το συναίσθημα. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν και αυτά είναι οι πάνω από 15 αθλήτριές μας που στελεχώνουν τα εθνικά συγκροτήματα, καθώς και οι τίτλοι της ομάδας. Δεν θέλω να αναφερθώ στο πόσο βοήθησε κάθε αθλήτρια χωριστά, γιατί όλες όποτε χρειάστηκε έχουν βοηθήσει τα μέγιστα, αλλά θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Δήμητρα Παντελιάδου, που στα 16 χρόνια της ιστορίας της ομάδας ήταν πάντα παρούσα. Ένα μικρό παιδί μόλις 14 ετών ήταν όταν ήρθε και είπε μέσα της «θα γράψω ιστορία». Και την έγραψε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή Αλέξη Τασούλη, καθώς και σε όλο το προπονητικό επιτελείο, Θόδωρο Κεχαΐδη, Νίκο Μπογδάνο και τον φίλο Παναγιώτη Σακόραφο, που σαν τεχνικός σύμβουλος βοήθησε πολύ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΣ ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του συλλόγου, Θανάση Κατσαρή, που στη θητεία του δημιουργήθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και μέχρι σήμερα αποτελεί τον φύλακα άγγελό της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ, είτε σαν απλούς φιλάθλους, είτε σαν οργανωμένους, που επίσης βοήθησαν τα μέγιστα. Δε θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιους συνδέσμους που βοήθησαν περισσότερο, γιατί δε θέλω να αδικήσω κάποιους άλλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέγα χορηγό Κώστα Αμοιρίδη, που με την εταιρεία MORRIS για μια ακόμη χρονιά ήταν «παρών».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Κωστή Οικονομίδη, που με την εταιρεία PATRICK συνέβαλλε στο να έχει η ομάδα μια ωραία εμφανισιακά παρουσία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς Διονύση Νικηφόρου, Γιάννη Ράλλη και Βασιλική Τσακίρη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φυσιοθεραπευτές Μάκη Κερμενίδη και Βασίλη Βόβουρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Αργυρόπουλο και στον Αλέκο Παρασκευόπουλο, που βοήθησαν με την παραχώρηση του Αθλητικού Κέντρου «Λεόντων».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο, που με τους δημοσιογράφους τους βοήθησαν για την ενημέρωση των φίλων και οπαδών της ομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Yπεύθυνο Επικοινωνίας του Συλλόγου Άκη Μπεκιάρη, τον Χάρη Γανωτίδη, τον Κώστα Τσαφή και το Γραφείο Τύπου, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά για τη σύνταξη των νέων της ομάδας, για το φωτογραφικό και το οπτικό υλικό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γνωστό ΠΑΟΚτσή Βασίλη Υφαντίδη, μέλος του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελβετίας, που είναι ο συνδετικός κρίκος της ομάδας με την ΟΥΕΦΑ.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και ιδιαίτερα στον κύριο Ιβάν Σαββίδη, που έστειλε σε όλους το μήνυμα ότι σε οτιδήποτε προβάλλει τον ΠΑΟΚ θα είναι κοντά ο ίδιος και γενικά η ΠΑΕ.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν την ομάδα, τόσο τώρα, όσο και κατά το παρελθόν, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Εγώ, όσο μου επιτρέπουν οι δυνάμεις μου, θα είμαι ένας εργάτης του μεγάλου μας ΠΑΟΚ.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα τμήματα να φέρνουν τίτλους στον σύλλογο.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ».

Διαβάστε ακόμη...