Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Από paok24.com:Η αντίστροφή μέτρηση για τη σέντρα του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε, με την προσοχή να στρέφεται στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Η νίκη είναι ο αποκλειστικός στόχος, προκειμένου να πάρει ο "Δικέφαλος" το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και να κλείσει θετικά τη φετινή χρονιά, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να καλούν τον κόσμο να στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει την ομάδα, χωρίς να ξεφύγει από τα όρια.

Στα αγωνιστικά, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι σε πολλούς παίκτες, καθώς οι Μάτος, Μαλεζάς, Πέλκας, Βαρέλα, Γλύκος και Μυστακίδης έμειναν εκτός για διαφορετικούς λόγους, με τον Σέρβο τεχνικό πάντως να έχει στη διάθεση του τους Ουάρντα και Σάκχοφ που επιστρέφουν.

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Σέρβος τεχνικός, ο Μπρκιτς θα είναι σήμερα στο τέρμα και στην άμυνα οι Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας και Λέοβατς. Στο κέντρο προβάδισμα έχουν οι Κάνιας, Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ και στη επίθεση οι Ουάρντα, Ενρίκε και Πρίγιοβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Κάνιας, Σάκχοφ, Κάτσε, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Όσον αφορά στον Παναθηναικό και για αυτόν οι απουσίες είναι πολλές, με τους Μολέδο, Ζέκα, Τελάντερ, Εμποκού, Λέτο, Ρινάλντι και Μπεργκ να έχουν μείνει στην Αθήνα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει στην αποστολή τους:

Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Μίγγος, Μπουζούκης.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το novasports 1, ραδιοφωνικά από τον Libero107.4 και φυσικά διαδικτυακά μέσα από το PAOK24.

Διαβάστε ακόμη...