Χοντρό παιχνίδι κατά Σαββίδη

Απο thessports.gr : Η προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη να μπει στον τηλεοπτικό χάρτη αγοράζοντας μεγάλο μερίδιο στο MEGA, έφερε αναταραχή στην εγχώρια… ελίτ, που δεν θέλει τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ στο τραπέζι.
Πηγή: thessports.gr
Χοντρό παιχνίδι κατά Σαββίδη

Ο Μαρινάκης αγόρασε έναντι ενός υπέρογκου ποσού τον ΔΟΛ, μέσω του οποίου ο Σαββίδης θα μπορούσε να φτάσει στο 42% του ΜEGA.

O μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακός έδωσε 22,8 εκατομμύρια για το 22% του MEGA, που κατέχει ο ΔΟΛ, ενώ ο Σαββίδης είχε δώσει 5 εκατομμύρια στην οικογένεια Μπόμπολα για το 19,63%.

Καταλαβαίνει κανείς ότι ο Μαρινάκης, ο οποίος είναι κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη, αδερφής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, έδωσε τα τετραπλάσια χρήματα από τον Σαββίδη για να αγοράσει σχεδον το ίδιο ποσοστό!

Την ιδια ώρα, βγήκε η είδηση ότι οι τράπεζες “τιμώρησαν” την οικογένεια Μπόμπολα, που πούλησε το ποσοστό της στον Σαββίδη.

Οι πιστώτριες τράπεζες κατήγγειλαν τα δάνεια της Πήγασος, ύψους άνω των 161 εκατομμυρίων ευρώ, και μέσα σε 30 μέρες τα δάνεις θα γίνουν άμεσα απαιτητά.

Αυτό σημαίνει ότι η “Πήγασος” θα μπει σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης και ίσως οδηγηθεί σε λουκέτο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν πολλές θέσεις εργασίας.

Διαβάστε ακόμη...