Εντόι: «Είμαι έτοιμος για όλα»

Από gazzetta.gr: Ο Σέιχ Εντόι περιέπλεξε τα πράγματα σ' ότι αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει την οριστική απάντηση του, όπως φαίνεται να συμβαίνει και με την Ανζέ.
Πηγή: gazzetta.gr
Εντόι: «Είμαι έτοιμος για όλα»

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του Σέιχ Εντόι, το θέμα του μπορεί να «τρέξει» και να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των πλέι οφ, ωστόσο ο Σενεγαλέζος αρχηγός της Ανζέ με σημερινές δηλώσεις του στη L' Equipe δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα αναφορικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το συμβόλαιο του με την Ανζέ έχει ολοκληρωθεί, ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί από κοντά την περίπτωσή του κάτι που κάνει και η Γουεστ Μπρομ, με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή να έχει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του και από την τωρινή ομάδα του.

«Αν πρόκειται να παραμείνω στην Ανζέ; Δεν ξέρω. Η επιθυμία μου είναι να μείνω, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Είμαι έτοιμος για όλα», είπε στη L' Equipe, που στο θέμα της αναφέρει ότι για τον Εντόι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας, της Τουρκίας, της Γερμανίας και της Κίνας, οπότε όπως επισημαίνεται «έχει πολλές επιλογές να κοιτάξει εκτός από το να συνεχίσει την παρουσία του στην Ligue 1 με την Ανζέ».

Διαβάστε ακόμη...