Γιατί φωνάζει ο ΠΑΟΚ για τον Θάνο!

Από paok24: Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Θάνου στο ΟΑΚΑ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.
Πηγή: thessports.gr
Γιατί φωνάζει ο ΠΑΟΚ για τον Θάνο!

Στον «δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Θάνος έκανε «πενηνταρίσια» διαιτησία, αλλά στο δεύτερο ήταν σαν να βγήκε…άλλος διαιτητής.

Στο 56′ ο Μάνταλος κάνει φάουλ στον Ενρίκε από πίσω και σταματάει την επίθεση του ΠΑΟΚ ενώ έχει κάρτα (η φάση γίνεται μπροστά και στον επόπτη Αλεξέα) με τον ρέφερι να λέει «παίζεται». Ο Μάνταλος είχε κίτρινη κάρτα και έκανε φάουλ που ήταν ο…ορισμός της δεύτερης.

Από τους «ασπρόμαυρους» εκφράζουν παράπονα ότι ο Θάνος «έπαιξε» ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, αφού διαμαρτύρονται και για μια φάση προς το τέλος του αγώνα, όταν σε κόρνερ του ΠΑΟΚ, ο Σιμόες πετάει κάτω τον Κρέσπο σε μια φάση που θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι και αποβολή στον Πορτογάλο.

Φυσικά υπάρχει και η φάση του τελευταίου λεπτού όταν ο Κολοβέτσιος σταματάει με το χέρι την μπάλα λίγο πριν αυτή μπει στην περιοχή,με τον Θάνο να μην δίνει και πάλι τίποτα (στην συνέχεια της φάσης απέβαλε τον Μαλεζά για διαμαρτυρία).

Διαβάστε ακόμη...