On fire Κάκκο και Ρανγκέλοφ

Απο inpaok.com : Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όταν παραχωρήθηκαν δανεικοί, ο Γιώργος Κάκκο και ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ σε Πανσερραϊκό και Αιγινιακό αντίστοιχα, ήταν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και εμπειρίες από επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Football League.
Πηγή: inpaok.com
On fire Κάκκο και Ρανγκέλοφ

Οι δύο νεαροί παίκτες που ανήκουν στον Δικέφαλο, δείχνουν να αρπάζουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται από τα μαλλιά, καθώς την Κυριακή (21/5), ήταν πρωταγωνιστές για τις ομάδες τους. Ο Κάκκο ήταν ο σκόρερ του Πανσερραϊκού, στην εκτός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρίτσας (1-2), ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του στο 37’, έτσι ο νεαρός εξτρέμ έφτασε σε 27 συμμετοχές τα 5 γκολ, μετρώντας και δύο ασίστ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν και ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ, με τον νεαρό Σέρβο μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει γκολ, αλλά να δίνει και ασίστ στο 2-0 του Αιγινιακού επί του Αγροτικού Αστέρα, σε ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους γηπέδουχους.

Με αυτό το γκολ ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε τα 5 σε 18 συμμετοχές, μετρώντας και μια ασίστ, ενώ ήταν το τρίτο συνεχόμενο τέρμα που σημειώνει στις τελευταίες αγωνιστικές της Football League.

Διαβάστε ακόμη...