Οι αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη ...

Από novasports.gr : Από χτες το βράδυ, με όλα όσα γίνονταν στη Λεωφόρο, υπήρχε ανοικτή επικοινωνία ανάμεσα στους επιτελείς της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με τον Ιβάν Σαββίδη. Αλλωστε υπήρχε σχετική ενημέρωση για τις παρεμβάσεις του σε όλα τα επίπεδα.
Πηγή: novasports.gr
Οι αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη ...

Από χτες το βράδυ, με όλα όσα γίνονταν στη Λεωφόρο, υπήρχε ανοικτή επικοινωνία ανάμεσα στους επιτελείς της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με τον Ιβάν Σαββίδη. Αλλωστε υπήρχε σχετική ενημέρωση για τις παρεμβάσεις του σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα, ορισμένες ώρες μετά, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του "Δικεφάλου" συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν από το αγωνιστικό τμήμα ο τεχνικός διευθυντής, Λούμπος Μίχελ κι ο γενικός αρχηγός, Παντελής Κωνσταντινίδης, ενώ από το διοικητικοί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσαρόβα, Ηλίας Γεροντίδης κι εκ των στενών συνεργατών του κ. Σαββίδη, Κώστας Φωτιάδης μαζί με τον διευθυντής επικοινωνίας Κυριάκο Κυριάκο.

Μετά από αναλυτική συζήτηση για όλα όσα προηγήθηκαν και φυσικά αναφορά για την κατάσταση του Βλάνταν Ιβιτς, ο κ. Σαββίδης προέβη σε αποφάσεις τις οποίες μετέφερε άμεσα σε όλους ζητώντας την άμεση εφαρμογή τους. Η αρχή έγινε με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να παρθούν από την ίδια την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για την εξάλειψη της βίας, μέσα από τη λύση όλων των σχετικών θεμάτων που απασχολούν τον "Δικέφαλο", ως αποτέλεσμα αυτοκριτικής και σχετικών προτάσεων.

Ακολούθως, σ' ότι αφορά τη διαιτησία, να υπάρχει επιμονή στην εφαρμογή της πρόσφατης πρότασης του κ. Σαββίδη για την ει το δυνατό γρηγορότερη εφαρμογή του instant replay, της αξιολόγησης των διεθνών διαιτητών κι εφόσον η όλη κατάσταση δε βελτιώνεται, επαναφορά της συζήτησης για ξένους διαιτητές. Επίσης, να υπάρξει από κοινού συζήτηση και συμμετοχή όλων των φορέων προκειμένου να βρεθούν τρόποι αποτελεσματικής αντιμετώπισης στην πρόκληση βίας από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία αποδεδειγμένα και συστηματικά φανατίζουν για χάρη των ιδιοκτητών τους εξυπηρετώντας τα συμφέροντά τους.

Το αγωνιστικό δεν έμεινε έξω από τη συζήτηση, βγάζοντας και μια σχετική δυσφορία για τις πρόσφατες εμφανίσεις. Λόγος για τον οποίο παρήγγειλε να μεταφερθούν στην ομάδα η ανάγκη επιστροφής στις καλές κι αποτελεσματικές εμφανίσεις, προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος – όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος – στόχος της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, ξεφεύγοντας πλέον από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Κι ολοκλήρωσε επισημαίνοντας πως περιμένει άμεσα τις οριστικές εισηγήσεις των αρμοδίων εν όψει της προσεχούς σεζόν, εν γένει για τις προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ώστε στο πλαίσιο της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου (σ.σ. στην οποία θα καλυφθεί το άνοιγμα της τρέχουσας σεζόν ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ) να είναι σε θέση να προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις που θα οριοθετούν το πλάνο για την επόμενη περίοδο. Κι ολοκλήρωσε τονίζοντας την απόλυτη επιμονή του στη νομιμότητα, απαιτώντας την εφαρμογή τους όχι μόνον γι' αυτούς καθ' αυτούς τους αυτουργούς πάσης φύσεων παρανομιών αλλά και για όλους όσοι λειτουργούν κι επιδρούν ως ηθικοί αυτουργοί.

Διαβάστε ακόμη...