Εκτακτη τηλεδιάσκεψη στην Τούμπα

Από gazzetta.gr : Τι συζητήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/5) στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη, τα μέλη της διοίκησης του και του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Εκτακτη τηλεδιάσκεψη στην Τούμπα

Ο κ. Σαββίδης ζήτησε να μάθει την κατάσταση του Βλάνταν Ίβιτς και το πως προκλήθηκαν οι φασαρίες στον αγώνα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ η συζήτηση στην οποία συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος κ. Γκαγκάτσης, τα μέλη του Δ. Σ. Μαρία Γκοντσαρόβα, Ηλίας Γεροντίδης, ο Λούμπος Μίχελ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Κώστας Φωτιάδης κι ο Κυριάκος Κυριάκος, είχε αρκετούς άξονες, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

ΘΕΜΑ ΒΙΑΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες για την εξάλειψη της βίας. Ο κ. Σαββίδης ζήτησε πρώτα «να λυθούν όλα τα θέματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ» και στη συνέχεια να καταθέσουν θεσμικά τις προτάσεις για όλα τα γήπεδα. Ζήτησε και αυτοκριτική αλλά και προτάσεις.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ζήτησε επιμονή στην πρόταση του για εφαρμογή instant replay από τη νέα αγωνιστική περίοδο, στις αξιολογήσεις των διεθνών και επανέφερε στο τραπέζι την πρόταση για ξένους διαιτητές «εφόσον τα πράγματα δεν βελτιώνονται».

ΜΜΕ

Επίσης, πρότεινε την συμμετοχή όλων των φορέων για να αντιμετωπιστεί η πρόκληση της βίας από ΜΜΕ, που εξυπηρετούν συμφέροντα και φανατίζουν για χάρη των ιδιοκτητών τους.

ΟΜΑΔΑ-ΣΤΟΧΟΙ

Από την κουβέντα δεν έμεινε εκτός η ομάδα και η πορεία της στα πλέι οφ. Χαρακτηριστικά ζήτησε να μεταφερθεί στην ομάδα η επιθυμία του να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, καθώς «η πρωτιά στα πλέι οφ παραμένει ο μεγάλος στόχος, δεν σταματάμε στο Κύπελλο», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΜΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε τις τελικές εισηγήσεις για την επόμενη χρονιά (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις) ώστε να είναι σε θέση να ανακοινώσει το πλάνο, μαζί με την ΑΜΚΑ στην έκτακτη Γ.Σ. της 7ης Ιουνίου. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γίνεται για να καλυφθεί το άνοιγμα της τρέχουσας σεζόν, που είναι της τάξης των 7 εκατομμυρίων, άρα δεν συμπεριλαμβάνονται οι επενδύσεις για την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...