Τέλος για φέτος ο Στυλιάρας

Απο paok24.com : H διαιτησία του Στυλιάρα που δεν άφησε τον Πανιώνιο να κερδίσει στη Νέα Σμύρνη δεν πέρασε στα "ψιλά" από την ΚΕΔ και ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελειώνει για φέτος ο εν λόγω διαιτητής.
Πηγή: paok24.com
Τέλος για φέτος ο Στυλιάρας

Και όσο η γκρίνια του Παναθηναϊκού για τον Κύζα συνεχίζεται καθημερινά στον αθηναϊκό τύπο, πληροφορίες από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ αναφέρουν ότι ο παρατηρητης του αγώνα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, Γιώργος Σταθόπουλος παραπέμπει τον Δημήτρη Στυλιάρα για τα διαιτητικά του λάθη στην αναμέτρηση που ευνόησαν ξεκάθαρα τον Παναθηναϊκό.

Για την ακρίβεια μετά την ολόσωστη αποβολή του Κάρλος Ζέκα στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος ισοφάρισε και είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στη φάση του Μολέδο και του Σιώπη. Εκεί ο αμυντικός του Παναθηναϊκό υπέπεσε σε πέναλτι κόντρα στον Έλληνα μέσο του Πανιωνίου, που εκτός από την εσχάτη των ποινών για τον Μανώλη Σιώπη, θα ήταν και κόκκινη κάρτα για τον Μολέδο, μιας και ο Σιώπης εκείνη την στιγμή και έβγαινε σε προφανη θέση για γκολ.

Η μη καταλογή του πέναλτι και την κόκκινης κάρτας, αλλά και άλλων πολλών παραβάσεων στο πειθαρχικό κομμάτι, ο Δημήτρης Στυλιάρας παραπέμπεται από τον χαμηλό βαθμό του παρατηρητή με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τους ορισμούς και από τους 5 επόμενους και τελευταιους αγώνες της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...