«Τυφλός» ο Καλογερόπουλος;

Από inpaok.com: Κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν διαμαρτυρήθηκε για την κακή διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, ο οποίος προστάτεψε σε πολλές περιπτώσεις τους παίκτες της ΑΕΚ
Πηγή: inpaok.com
«Τυφλός» ο Καλογερόπουλος;

(στο αντιαθλητικό και βρώμικο παιχνίδι τους) και τους χάρισε ΚΑΘΑΡΕΣ κίτρινες κάρτες (σε Σιμόες, Χριστοδουλόπουλο, Βράνιες, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλο κτλ) αφήνοντας ατιμώρητο στον πειθαρχικό έλεγχο το αντιαθλητικό παιχνίδι τους.

Κανείς παίκτης του Δικέφαλου του Βορρά, ούτε ο Ίβιτς δεν επικαλέστηκε την κακή παρουσία του Καλογερόπουλου ως άλλοθι για την ήττα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν έκανε σοβαρά λάθη, επιτρέποντας την ΑΕΚ να «κτυπάει» στο ψαχνό σε όλο το ματς, βγάζοντας προσεκτικά και με το γάντι μόνο ορισμένες κίτρινες, οι περισσότερες εκ των οποίων θα έπρεπε να είχαν δοθεί πολύ νωρίτερα...

Ο Βλάνταν Ίβιτς κάποια στιγμή στο 2ο ημίχρονο «τρελάθηκε» (μαζί και ο Στέφανος Αθανασιάδης) και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον 1ο βοηθό (Χασάν Κούλα) αλλά και στον 4ο διαιτητή (Δημήτρη Καραντώνη), αλλά στις δηλώσεις του δεν είπε τίποτα.

Οι φωτογραφίες από το αντιαθλητικό και βρώμικο παιχνίδι των παικτών της ΑΕΚ (με τις περισσότερες φάσεις να μένουν ατιμώρητες από κάρτες) λένε πολλά και εκθέτουν τον Καλογερόπουλο.

Τάκλιν με τις τάπες, τραβήγματα φανέλας (και εκτός αλλά και εντός περιοχής), σκληρά μαρκαρίσματα ακόμη και παλαιστικές κινήσεις περιλαμβάνει το μενού! Και όχι μόνο... Έγιναν πολλά ακόμη που δεν τα πρόλαβαν οι φωτογράφοι, αλλά υπάρχουν σε video..

Διαβάστε ακόμη...