«Περηφάνια για αυτή την ομάδα»

Απο paok24.com : Στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του Δικεφάλου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή.
Πηγή: paok24.com
«Περηφάνια για αυτή την ομάδα»

Ο νεαρός λίμπερο που ήρθε από την Ορεστιάδα στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ακόμη και σαν πασαδόρος στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μλάντοστ Καστέλα, όταν ο Πέτκοβιτς είχε πρόβλημα με το στομάχι του και ο Τερζής ήταν τραυματίας.

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν ωστόσο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος με τον Δ. Κωνσταντινίδη να εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την επιτυχία και να ευχαριστεί παράλληλα τον κόσμο της ομάδας που στάθηκε στο πλευρό του ίδιου και των συμπαικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK24:

"Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο χαρά και περηφάνια αισθάνομαι για αυτή την ομάδα. Όντως ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή. Υπήρχαν κάποιοι τραυματισμοί, όμως τους ξεπεράσαμε και καταφέραμε να τελειώσουμε τη χρονιά ως πρωταθλητές. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στους αγώνες μέσα στη σεζόν, αλλά και στην τελετή της απονομής ήταν κάτι το μοναδικό. Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και τους θέλουμε και του χρόνου κοντά μας".

Διαβάστε ακόμη...