"Το φινάλε ίσως να μας αφήνει μια πικρία"

Από  Aquafeed24.com: Τη φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ θα τη χαρακτήριζα.... εκ του αποτελέσματος ως πετυχημένη.
Πηγή: Aquafeed24.com
"Το φινάλε ίσως να μας αφήνει μια πικρία"

O αρχηγός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Παπαποστόλου, γράφει για πρώτη φορά στο Aquafeed24.com

Καταφέραμε μετά από αρκετές αποχωρήσεις έμπειρων, αλλά και βασικών παιχτών να κάνουμε ίσως την έκπληξη για πολλούς και να βρεθούμε στο Final 4 του Κυπέλλου, αλλά και στην τελική εξάδα των Play Οff.

Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη από πολλές απόψεις, το κλείσιμο του ενός κολυμβητηρίου και η συστέγαση με άλλες ομάδες στην εξωτερική πισίνα του Εθνικού, έκαναν το έργο των προπονήσεων μερικές φορές ακόμα πιο δύσκολο, καθώς μην ξεχνάμε ότι η έλλειψη χώρου αλλά και ο βαρύς χειμώνας έπαιξαν τον ρόλο τους στην ματαίωση κάμποσων προπονήσεων.

Δόθηκε η ευκαιρία σε νεαρότερους αθλητές που ναι μεν μπορεί να είχαν κάποιες παραστάσεις από ηλικιακά τουρνουά και εθνικές ομάδες, αλλά δεν είχαν στην ουσία ποτέ νωρίτερα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1.

Οι πολλές αλλαγές απόδοσης στα παιχνίδια οφειλόταν στην απειρία του συνόλου. Μαζί με τους νεαρότερους παίχτες να τονίσουμε, όμως, ότι έγιναν και τρεις πολύ καλές προσθήκες. Όπως αποδείχτηκε, οι 2 ξένοι παίχτες (Σάριτς και Ζάτοβιτς), αλλά και ο έμπειρος τερματοφύλακας (Φίλιππος Καραμπέτσος) κατάφεραν να δέσουν με την ομάδα εντός και εκτός νερού και να βοηθήσουν στο έπακρο την προσπάθεια που γινόταν.

Το φινάλε του πρωταθλήματος ίσως να μας αφήνει μια πικρία γιατί θεωρούσαμε ότι όπως εξελίχθηκαν τα τελευταία παιχνίδια των Play Off αξίζαμε κάτι παραπάνω, παρόλα αυτά όμως η «αποτυχία» και η διαχείριση της... είναι ένα μάθημα για τη συνέχεια, για όλους μας και ειδικά για τους νεαρότερους.

Η διάκριση θέλει έξτρα προσπάθεια, αλλά και εμπειρία, που πιστεύω θα αποκτηθεί τα επόμενα χρόνια.

Χρήστος Παπαποστόλου

Διαβάστε ακόμη...