«Ο ΠΑΟΚ γράφει χρυσή ιστορία»

Από paok24.com: Ο έμπειρος κεντρικός πανηγύρισε το 9ο πρωτάθλημα στην καριέρα του και μίλησε στο PAOK24 για την παράδοση που χτίζει ο ΠΑΟΚ,
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ γράφει χρυσή ιστορία»

το πόσο σημαντικό είναι που οι άνθρωποι του τμήματος, αλλά και ο Ι. Σαββίδης βρίσκονται δίπλα στους παίκτες, ενώ αποκάλυψε και για ποιο λόγο τον κοροϊδεύουν οι φίλοι του.

Ο Νίκος Σμαραγδής μετά το τέλος της φιέστας στο PAOK Sports Arena για την απονομή του τρίτου σερί πρωταθλήματος στο Δικέφαλο δήλωσε στο PAOK24:

"Ο ΠΑΟΚ χτίζει μια παράδοση μετά και την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Το κάθε ένα από αυτά είναι φυσικά ξεχωριστό. Ωστόσο, έχουν μπει γερές βάσεις και πόσο μάλλον όταν κερδίζει τρία συνεχόμενα δείχνει με το στίγμα του ότι μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη Volleyleague. Η διοίκηση κάνει πράγματα για αυτό τον σκοπό και ο κ. Κατσαρής και ο κ. Τσαλόπουλος το τμήμα του βόλεϊ το έχουν σαν επικεφαλής του Ερασιτέχνη και ο κ. Σαββίδης είναι δίπλα μας κάτι που έδειξε και τις τελευταίες ημέρες, αλλά και πέρσι, ώστε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να γράφει τη χρυσή ιστορία που έχει ξεκινήσει".

Μπορεί ο ίδιος να έφτασε στους 9 προσωπικούς τίτλους στο πρωτάθλημα, ωστόσο βάζει ήδη πλώρη για τον 10ο την επόμενη σεζόν:

"Εννοείται ότι πάω για το 10ο, δεν υπάρχει κορεσμός ποτέ. Μάλιστα, με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου και μου λένε <<η συνήθεια που έγινε λατρεία>>. Μακάρι όσο συνεχίζω να είμαι στον αγωνιστικό χώρο να σηκώνω τρόπαια. Είναι κάτι που θέλω, είναι ο στόχος μου, και το κίνητρο μου σε καθημερινή βάση".

Διαβάστε ακόμη...