«Δείξαμε ποιοι είναι οι άντρες, ανεπανάληπτα όσα ζω»

Απο paok24.com : Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σηκώσει για τρίτη διαδοχική χρονιά την «κούπα» του πρωταθλητή στο βόλεϊ, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό μέσα στο… σπίτι του.
Πηγή: paok24.com
«Δείξαμε ποιοι είναι οι άντρες, ανεπανάληπτα όσα ζω»

O Δημήτρης Κωνσταντινίδης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4» και μίλησε για αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενα κουρασμένος. Αυτή η κούραση είναι καλό να υπάρχει», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντινίδης.

Πως ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ για το τελευταίο παιχνίδι: Μετά το 2-2 που μας πείραξε πως χάσαμε μπροστά στο κοινό μας, μας επηρέασε και ο τραυματισμός του Στάροβιτς, είπαμε δύο κουβέντες στα αποδυτήρια και πήγαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και ευτυχώς τα καταφέραμε. Η ομάδα έκανε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν, εξαιτίας απόδοσης και κρισιμότητας αγώνα. Το είχαμε ξανακάνει το μπρέικ και πιστεύαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και πάλι.

Για τα σχόλια παικτών του Ολυμπιακού που τους πείσμωσαν: Πολλοί είπαν ότι αυτό το ματς είναι για άντρες κι ήταν νωρίς για να μιλήσουν. Τα κρατήσαμε μέσα μας και πεισμώσαμε και δείξαμε ποιοι είναι οι άντρες και ποιοι είχαν τα… φρύδια. Τους χαλάσαμε τη φιέστα.

Για το πόσο καλύτερος φαινόταν ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο σετ και τη φοβερή διαφορά: Η δυναμικότητα του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτή που είδαμε στο τελευταίο σετ. Ήταν πελαγωμένοι. Φαινόταν ότι το θέλαμε πολύ και ότι ήμασταν σε καλύτερη ψυχολογία εκείνη τη στιγμή, δεν τους αφήσαμε περιθώριο να πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν.

Για αυτά που άλλαξαν στο παιχνίδι της ομάδας με τον νέο προπονητή: Ανεβήκαμε κατακόρυφα επιθετικά. Πολλοί μας παίκτες βελτιώθηκαν σημαντικά. Είχαμε μέσα παίκτες τεράστιου επιπέδου κι ήμασταν σίγουροι ότι θα παίξουν. Βγήκαν μπροστά και με την εμπειρία και την προσωπικότητα τους βοήθησαν κι εμάς. Ήταν ένα ηλεκτροσόκ η αλλαγή του προπονητή. Ο κ. Καλμαζίδης όμως με έφερε στον ΠΑΟΚ και τον ευχαριστώ για όλα. Αλλά και για τον κ. Ελγκέτα που με έβαλε παραπάνω να παίξω στον αγωνιστικό χώρο και τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι παραπάνω με την ομάδα σε αυτά τα κρίσιμα ματς.

Για τη χρονιά γεμάτη ατυχίες για τον ΠΑΟΚ: Φέτος οι ατυχίες μας ήταν απερίγραπτες. Το μεγάλο πρόβλημα του Γκόμεζ, ο Στάροβιτς τώρα τελευταία, ο Πέτκοβιτς και τόσοι άλλοι. Ένα σωρό παιδιά τραυματίστηκαν. Ίσως αυτό μας πείσμωσε και μας έκανε περισσότερο ομάδα. Μας έκανε να το θέλουμε παραπάνω.

Για τη σημερινή φιέστα: Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Να έρθει ο κόσμος όπως ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη και δεν τον ευχαριστήσαμε. Να γίνει μία τρέλα στο Παλατάκι. Το περιμένουμε πως και πως. Αυτά που ζήσαμε στο αεροδρόμιο και στη γιορτή του ΠΑΟΚ ήταν πρωτόγνωρα και για μένα είναι κάτι φοβερό που τα ζω.

«Στον χορό είναι πιο φορμαρισμένος ο Γκαράς. Ο Τακουρίδης ασχολούνταν με το Κύπελλο. Ο Γκαράς το έχει με τον χορό», σχολίασε ο Κωνσταντινίδης για όσα συνέβησαν στη γιορτή του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...