«Ο Γλύκος είναι ο καλύτερος»

Απο metrosport.gr : Ο Βλάνταν Ιβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, σημείωσε ότι στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, είπε στον Γλύκο ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα και πρέπει να βγει για να αγωνιστεί για την κατάκτηση του τροπαίου, όπως και έγινε.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Γλύκος είναι ο καλύτερος»

Το Metrosport.gr συνάντησε έξω από τα αποδυτήρια και λίγο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο αγκαλιά με το τρόπαιο, τον Χρήστο Κελπέλη.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, αυτός που ζει καθημερινά τον Παναγιώτη μαζί με τους άλλους δυο (Μπρκιτς και Σιαμπάνη). Του θέσαμε υπόψη τις δηλώσεις του Ιβιτς για τον Παναγιώτη και συμφώνησε: «Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχεις τον χαρακτήρα εκείνον που θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις. Αν σε επηρεάσει είναι δύσκολο να «επιστρέψεις». Ο Παναγιώτης έχει εκείνον τον χαρακτήρα που καταφέρνει να «σηκωθεί» και το είδατε αμέσως μετά το λάθος του. Που μπορεί αν κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής».

Εσείς του είπατε κάτι στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα του αγώνα;
«Αυτό που είπε και ο προπονητής μας. Του είπα ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα. Να ηρεμήσει και να βγει με τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο και να φέρουν το Κύπελλο. Το έκανε και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Είναι το πρώτο τρόπαιο που παίρνετε στον ΠΑΟΚ. Δουλέψατε σκληρά για αυτό μαζί με τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του προπονητικού επιτελείου.
«Ναι και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Κορυφώθηκε μια προσπάθεια που άρχισε από την αρχή της σεζόν και πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και δίκαια πήραμε το Κύπελλο. Ανταμείφθηκε η σκληρή δουλειά των παιδιών αλλά φυσικά είμαστε χαρούμενοι και για τον κόσμο. Και γι’ αυτούς που ήταν στο γήπεδο αλλά και για όσους δεν κατάφεραν να είναι στον Βόλο. Αλλά η χρονιά δεν τέλειωσε, έχουμε μπροστά μας και άλλους στόχους και αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει τώρα, είναι να ξεκουραστούμε, να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και να αφοσιωθούμε στους αγώνες που μας έχουν απομείνει. Με την ίδια πίστη, θέληση και αποφασιστικότητα όπως κάνουμε μέχρι τώρα».

Διαβάστε ακόμη...