Τρομοκρατία ΝΔ στους βουλευτές Θεσσαλονίκης

Απο paok24.com : Αυτά που συμβαίνουν μεταξύ ΠΑΟΚ και Νέας Δημοκρατίας είναι πρωτοφανή. Ποτέ στην ιστορία ένα κόμμα δεν εναντιώθηκε τόσο σε μία ομάδα. Απόδειξη και η πολιτική του απέναντι στους βουλευτές Θεσσαλονίκης.
Πηγή: paok24.com
Τρομοκρατία ΝΔ στους βουλευτές Θεσσαλονίκης

Πρόσφατα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δεν εμφανίστηκε κανένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρότι στη Τούμπα είναι μόνιμοι θαμώνες.

Για έναν Έλληνα πολιτικό που το επικοινωνιακό του ατού είναι η παρουσία του στο γήπεδο, στις λαϊκές και βαφτίσια – γάμους, η αδυναμία μας να εντοπίσουμε κάποιον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Βόλο, μας κίνησε την περιέργεια.

Πλην του Θοδωρή Ζαγοράκη που άλλωστε είναι Ευρωβουλευτής και ποδοσφαιρικός, κανένας άλλος δεν έδωσε σημεία ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, οι βουλευτές της ΝΔ, είχαν απαγορευτικό παρουσίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και αυτό που γίνεται προσπάθεια να ξεκαθαριστεί είναι το αν υπήρχε ευθεία εντολή - απειλή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή όλα όσα συμβαίνουν στη κόντρα του τελευταίου με τον Ιβάν Σαββίδη, τους έχει δημιουργήσει φοβίες και τους έχει απομακρύνει από τον ΠΑΟΚ.

Κύκλοι της Νέα Δημοκρατίας ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά θα ήταν αφελείς άμα το επιβεβαίωναν.

Το γεγονός είναι πως ουδείς πλην Ζαγοράκη εμφανίστηκε στο Πανθεσσαλικό και αυτό από μόνο του ενισχύει την πληροφορία πως έπεσε απαγορευτικό από τη Νέα Δημοκρατία.

Πάντως οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζουν να σιωπούν φοβούμενοι προφανές τις λίστες Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές, ενώ υπάρχει και παράδειγμα ενός που απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα σε ΤΑΠ και ΑΣ ΠΑΟΚ, όμως στη ΠΑΕ περιμένουν μάλλον το … περιστέρι.

Διαβάστε ακόμη...