Η γιορτή του ΠΑΟΚ (pic)

Απο paok24.com : Παρακολουθείστε τη γιορτή του ΠΑΟΚ για τους τίτλους του Σαββατοκύριακου μέσα από το PAOK24 και πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ.
Πηγή: paok24.com
Η γιορτή του ΠΑΟΚ (pic)

O Δικέφαλος του Βορά μετά το χθεσινό κύπελλο στο Βόλο κόντρα στην ΑΕΚ σήμερα πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά και αυτό του βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα στο Ρέντη. Έτσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σημερινή της γιορτή κάλεσε και το τμήμα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, αλλά και αυτό του βόλεϊ μαζί και με ανθρώπους του από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ να γιορτάσουν τις επιτυχίες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος έχουν ξεκινήσει για το αεροδρόμιο για την υποδοχή των πρωταθλητών.

Στο χώρο έχει φτάσει και ο Βλάνταν Ίβιτς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Από την πλευρά του ποδοσφαιρικού τμήματος στο χώρο της εκδήλωσης είναι και οι εργαζόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης, αλλά και βετεράνοι, όπως οι Πέλλιος, Μαλιούφας και Αλεξανδρίδης.

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, οι άνθρωποι της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι φροντιστές της ομάδας και φυσικά οι βραχνιασμένοι ποδοσφαιριστές.

Στο χώρο της εκδήλωσης και ο Κώστας Ιωσηφίδης με το Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ενω είναι και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι ακαδημίες του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...