«Ελπίζω να μην είναι και το τελευταίο μου τρόπαιο...»

Από paok24.com: Η φετινή χρονιά ήταν μία από τις δυσκολότερες -αν όχι η δυσκολότερη- στην καριέρα του Στέφανου Αθανασιάδη.
Πηγή: paok24.com
«Ελπίζω να μην είναι και το τελευταίο μου τρόπαιο...»

Καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν, ο Κλάους απέφευγε τεχνηέντως να τοποθετηθεί στα μίντια...

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όμως δεν τα κατάφερε με... επιτυχία και μετά από αρκετό καιρό ο Έλληνας επιθετικός μίλησε και είχε αρκετά ενδιαφέροντα να πει.

Μεταξύ άλλων, ο Κλάους παραδέχτηκε πως η κίνηση του Παναγιώτη Γλύκου να του δώσει το περιβραχιόνιο προκειμένου εκείνος να σηκώσει πρώτος την κούπα, τον ξάφνιασε ευχάριστα καθώς δεν γνώριζε τίποτα από πριν για την συγκεκριμένη ενέργεια του συμπαίκτη του, ο οποίος λίγο πριν βρεθεί στην εξέδρα της απονομής αποφάσισε να του δώσει τη θέση του:

"Δεν το γνώριζα, όταν ανεβαίναμε για την απονομή, ο Παναγιώτης μου ζήτησε να πάω εγώ και μου έδωσε το περιβραχιόνιο του...".

Όσο για τα συναισθήματά του εκείνες τις στιγμές: "Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Είναι μοναδικό αυτό που ζούμε. Το θέλαμε όλοι πολύ μέσα στην ομάδα. Είναι το πρώτο μου τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ, ελπίζω όχι και το τελευταίο...".

Ο Κλάους δεν δίστασε να κάνει και την αυτοκριτική του, σημειώνοντας: Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα προσωπικά. Εγώ πρέπει πρώτα να βρω τι φταίει. Να περάσει αυτή η χρονιά και εύχομαι όλα να πάνε καλά...".

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του Κλάους είναι το γεγονός πως σήκωσε το Κύπελλο ως αρχηγός του ΠΑΟΚ φορώντας μια φανέλα που έγραφε "Νάσο είσαι μαζί μας". Ούτε αυτός αλλά ούτε και κανείς από την οικογένεια του Δικεφάλου δεν ξεχνάει τον αδικοχαμένο φίλο του Δικεφάλου, τον Νάσο Κωνσταντίνου, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Διαβάστε ακόμη...