Δικαστική μάχη σε διπλό ταμπλό

Απο metrosport.gr : Την Πέμπτη (04/05) στις 4 μ.μ. εκδικάζεται στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσαν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης (για τα γεγονότα του ημιτελικού Ολυμπιακός – ΑΕΚ) σύμφωνα με την οποία οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 150.000 ευρώ.
Πηγή: metrosport.gr
Δικαστική μάχη σε διπλό ταμπλό

Βεβαίως, η έφεση του ΠΑΟΚ έχει διαφορετικό στόχο από την έφεση των Πειραιωτών. Στην Τούμπα ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού με βάση το άρθρο 29 και την αφαίρεση 6 βαθμών. Οι Πειραιώτες με την έφεσή τους ζητούν την μείωση της ποινής που τους είχε επιβληθεί.

Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ έκανε χθες παρέμβαση για την υπόθεση της επίθεσης του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Φρανσουά Μοντέστο στον παρατηρητή του αγώνα με την ΑΕΚ, Κώστα Βρακά (για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ).

Ο Μοντέστο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ απείλησε και  αστυνομικό λέγοντας θρασύτατα: «Πρόσεχε γιατί θα σε βρω και θα έρθω σπίτι σου». Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας καλείται να παρέμβει.

Διαβάστε ακόμη...