Σόμπι ξανά το 2018;

Από inpaok.com : Ενθουσιασμένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ είναι ο Νέιθαν Σόμπι, ο οποίος ωστόσο αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, αφού έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του στους Adelaide 36ers της Αυστραλίας.
Πηγή: inpaok.com
Σόμπι ξανά το 2018;

Ο γκαρντ του Δικεφάλου, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το μικρό διάστημα που βρέθηκε στον Δικέφαλο, έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες, που θα τον βοηθήσουν να βελτιωθεί περισσότερο.

Δεν ήταν εύκολο για τον Αυστραλό καλαθοσφαιριστή να συνηθίσει στο σκληρό παιχνίδι του ελληνικού μπάσκετ, ωστόσο στο διάστημα που αγωνίστηκε, βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Εκτός αυτού, ο Σόμπι αλλά και η αρραβωνιστικιά του, η οποία βρίσκεται μαζί του στην Ελλάδα, έχουν ενθουσιαστεί από την Θεσσαλονίκη, από τις ομορφιές της και τον τρόπο ζωής στην πόλη.

Έτσι, το κλίμα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αυστραλού είναι άριστο κι είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να επιστρέφει στην ομάδα, όταν ολοκληρώσει την συνεργασία του με την ομάδα της Αδελαΐδας, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2018.

Όπως συνέβη και φέτος, έτσι και του χρόνου υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο Σόμπι να φορέσει ξανά την «ασπρόμαυρη» φανέλα στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου...

Διαβάστε ακόμη...