Όχι στην επικύρωση βαθμολογίας

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να μπλοκάρει στη Super League τη διαδικασία επικύρωσης της βαθμολογίας,
Πηγή: inpaok.com
Όχι στην επικύρωση βαθμολογίας

περιμένοντας τις τελεσίδικες αποφάσεις για τις πιθανές τιμωρίες (και με αφαίρεση βαθμών) του Ολυμπιακού.

Όπως έγινε γνωστό, παρότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει την προσεχή Παρασκευή (5/5) το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League για την επικύρωση της βαθμολογίας, τελικά αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Χωρίς την επικύρωση της βαθμολογίας (έστω επί μέρους των πρώτων θέσεων), δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα play off και έτσι μοιάζει δύσκολο να αρχίσουν οι αγώνες κατάταξης στις 10 Μαΐου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να αποκλείεται να πάει ακόμη πιο πίσω, καθώς ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να μπλοκάρει την επικύρωση, από τη στιγμή που εκκρεμεί η έφεση για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, είναι ανοιχτή η υπόθεση του Ολυμπιακός-Πλατανιάς και υπάρχει ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός και για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (λόγω Μοντέστο, Καπίνο και όχι μόνο).

Σύμφωνα με το άρθρο 20 του ΚΑΠ δεν υποχρεώνεται η Super League να περιμένει, ωστόσο αν ο ΠΑΟΚ έχει την πλειοψηφία μπορεί να μπλοκάρει τη διαδικασία. Από τον Παναθηναϊκό έχουν ήδη εκφράσει την αντίθεσή τους σε αυτό το ενδεχόμενο και φαίνεται ότι οι πράσινοι θα λειτουργήσουν ως «δεκανίνι» του Ολυμπιακού...

Διαβάστε ακόμη...