«Σαφής πρόθεση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τελικό-γιορτή» (audio)

Από metrosport.gr : Ο πρόεδρος της μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη διοργάνωση του σαββατιάτικου (6/5) τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Πηγή: metrosport.gr
«Σαφής πρόθεση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τελικό-γιορτή» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλής Λασκαράκης.

Ο πρόεδρος της θεσσαλικής Ενωσης, που ήταν δεύτερος παρατηρητής στον επίμαχο αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μίλησε για τη διοργάνωση του τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (6/5, 20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Περικλής Λασκαράκης για:

- το αν θα γίνει ο τελικός στον Βόλο: «Φυσικά και θα γίνει. Ο τελικός ορίστηκε την Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με έγγραφο της ΕΠΟ που κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες αρχές».

- την κατάσταση που βρίσκεται στο Στάδιο και τα μέτρα τάξης: «Υπάρχουν πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι έτοιμο το Στάδιο, σύμφωνα και με τις απαιτήσεις της Αστυνομίας ώστε να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Οι δύο ομάδες θα πάρουν από 8.000 εισιτήρια και η εναπομείνασα χωρητικότητα μετά και τη δημιουργία των ζωνών ασφάλειας που θα είναι 3.000 καθίσματα, είναι γύρω στα 2.000 προσκλήσεις και εισιτήρια που θα τα διαχειριστεί η διοργανώτρια αρχή. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καταλάβουν το βόρειο πέταλο του Σταδίου όπως και ένα τμήμα της εξέδρας των επισήμων και το ίδιο θα γίνει με τη νότια πλευρά με τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Στην κεντρική κερκίδα, αυτή των επισήμων θα τοποθετηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, δημοσιογράφοι, προσκλήσεις και κάποια εισιτήρια θα διατεθούν και σε αυτές τις θέσεις όπου οι δύο ομάδες θα τοποθετήσουν κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και χορηγούς τους».

- το κλίμα που βγαίνει από τη σύσκεψη των μέτρων τάξης ανάμεσα στις δύο ομάδες: «Είναι άριστο το κλίμα και υπήρξε αγαστή συνεργασία μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων. Αυτό εξέλαβα εγώ από τη σύσκεψη όπου ήμουν παρών, όπως και ο Μάκης Γκαγκάτσης από την πλευρά του ΠΑΟΚ και ο Μηνάς Λυσάνδρου από την πλευρά της ΑΕΚ. Σαφής πρόθεσή και των δύο ομάδων είναι ο αγώνας να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και οι διοικήσεις των ομάδων υπερβάλλουν εαυτόν για να το πραγματοποιήσουν».

Ακούστε όσα είπε ο Περικλής Λασκαράκης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», πατώντας ΕΔΏ

Διαβάστε ακόμη...