Καταγγελία ΠΑΟΚ κατά ΟΣΦΠ!

Από inpaok.com : Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη προσπάθεια που κάνει για να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση του ξυλοδαρμού των παικτών του Πλατανιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από ανθρώπους του Ολυμπιακού έστειλε νέα καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
Πηγή: inpaok.com
Καταγγελία ΠΑΟΚ κατά ΟΣΦΠ!

Σε αυτή επισημαίνονται οι καταθέσεις των παικτών της ομάδας από τα Χανιά στην Αστυνομία, αλλά και η καταγγελία που έκανε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

Θυμίζουμε πως ο αμυντικός του Πλατανιά έκανε λόγο για πρωτοφανή περιστατικά τα οποία συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα. Κατήγγειλε σπρωξιές και βιαιοπραγίες κατά των παικτών του Πλατανιά πριν ξεκινήσει το ματς και ενώ η αποστολή πήγαινε από το πούλμαν προς τα αποδυτήρια.

Επιπλέον φέρεται να έχει αναφέρει ότι στο ημίχρονο και με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Πλατανιά, υπήρξαν φουσκωτοί με διακριτικά του Ολυμπιακού που επιτέθηκαν στους παίκτες της χανιώτικης ΠΑΕ, γροθιές, βρισιές και φτυσιές.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τρομοκρατημένος όπως και οι συμπαίκτες του ενώ σημείωσε πως στις μεταξύ τους κουβέντες πριν το δεύτερο ημίχρονο έλεγαν πως εάν ο Πλατανιάς δε χάσει δε θα φύγουν ζωντανοί από το γήπεδο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την Πέμπτη 4 Μαΐου θα υπάρχει η έφεση για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Διαβάστε ακόμη...