Προκαλεί ο Τσούπκοβιτς!

Από inpaok.com : O Κονσταντίν Τσούπκοβιτς δεν μπορούσε να χωνέψει πως ο ΠΑΟΚ έκανε το τεράστιο μπρέικ στο Ρέντη και με ανάρτησή του στο Facebook προκαλεί ενόψει του τέταρτου τελικού της Πέμπτης στο Παλατάκι.
Πηγή: inpaok.com
Προκαλεί ο Τσούπκοβιτς!

Μετά τον τελευταίο πόντο του ματς ο Αγκάμεζ έπιασε από το λαιμό τον Ανδρεάδη με τους δύο παίκτες να διαπληκτίζονται έντονα. Στο σχόλιό του, ο Σέρβος ακραίος αναφέρεται με ειρωνικό τρόπο στον κεντρικό του ΠΑΟΚ, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει ότι νιώθει πιο καλά από... ποτέ στη ζωή του.

Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος αθλητής μαζί με τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ έκαναν χειρονομίες στην εξέδρα ενώ πανηγύριζαν προκλητικά, σε κάθε κερδισμένο πόντο της ομάδας τους, την περασμένη εβδομάδα στο Παλατάκι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τσούπκοβιτς που ανυπομονεί για τον τέταρτο τελικό και τους χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα στη ζωή μου!!! Γιατί;! Ναι, χάσαμε αλλά τα καλύτερα έρχονται!!! Στα δυσκολότερα, θα σταθούμε ο ένας πίσω στον άλλο και θα πάμε να κερδίσουμε στην Θεσσαλονίκη!!! Και για τον Ανδράδη, ή όπως αλλιώς τον λένε, ελπίζω να το διαβάσεις ή κάποιος να στο μεταφέρει!!! Ναι, ξέρω για την μεγάλη αντιπαλότητα αλλά μην ξεχνάς ότι ο Ολυμπιακός τάισε το μεγάλο σου στόμα!!! Μην @@@ στο σπίτι που σε έφτιαξε. Ό,τι κάνεις γυρνάει πίσω φίλε!!! Τα λέμε σε 2 μέρες»

Διαβάστε ακόμη...