Η ώρα του εισαγγελέα – Θέλει;

Από thessports.gr : Μετά την καταγγελία που έκανε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος του Πλατανιά, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι οι παίκτες του Πλατανιά έφαγαν ξύλο στο Καραϊσκάκη, έρχεται η ώρα, που ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα πρέπει να ανοίξει τον φάκελο και να ασκήσει πειθαρχική δίωξη!
Πηγή: thessports.gr
Η ώρα του εισαγγελέα – Θέλει;

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τότε, που έγινε το παιχνίδι Ολυμπιακός – Πλατανιάς και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σα να μη θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση.

Τη μέρα του αγώνα υπήρχε η ανακοίνωση του Πλατανιά. Ακολούθησαν οι δηλώσεις του Καρυπίδη και στη συνέχεια οι δηλώσεις του προέδρου του Πλατανιά, Μαθιουλάκη. Στη συνέχεια ήρθαν και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Μαραγκού. Από τις 3 Απριλίου, υπάρχει η προκαταρκτική εξέταση, που διέταξε η εισαγγελία Πειραιά.

Κι όλα αυτά, ΔΕΝ ήταν αρκετά για τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για να ασκήσει δίωξη.

Τώρα υπάρχει και η έγγραφη καταγγελία του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Αλέξανδρου Αποστολόπουλου.

Αν δεν ασκήσει και τώρα δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, θα σημαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει!

Στο μεταξύ, σε ότι αφορά την παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία Πειραιά, αυτή έγινε στις 3 Απριλίου. Το τμήμα Αθλητικής Βίας Πειραιά, έστειλε το έγγραφο στον Πλατανιά στις 21 Απριλίου. Για 18 μέρες το είχαν και το... έβλεπαν.

Είναι πολύ πιθανό, να στραφεί ο ΠΑΟΚ εναντίον του τμήματος Αθλητικής Βίας του Πειραιά για "παράβαση καθήκοντος".

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, γιατί εκτός των άλλων, θα φανούν και οι προθέσεις των αρχών.,

Διαβάστε ακόμη...