Θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, φοβάται να έρθει ο Κουτσοκούμνης!

Από sdna.gr: Με 15 προέδρους Ενώσεων συναντήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης πριν τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκού και συζήτησαν για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ. Ατάκα που θα συζητηθεί για Κουτσοκούμνη...
Πηγή: sdna.gr
Θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, φοβάται να έρθει ο Κουτσοκούμνης!

Η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας κι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ διαβεβαίωσε τους προέδρους των Ενώσεων ότι οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν σε χρόνο που θα καθοριστεί προσεχώς και ότι γι' αυτό έχει μιλήσει με κυβερνητικούς παράγοντες και με άλλους αξιωματούχους, όπως αναφέρει το "soccerplus.gr".

Παράλληλα επισήμανε ότι δεν είναι υπέρ της μείωσης του ποσοστού των ψήφων των Ενώσεων στις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ, δίνοντας το παράδειγμα της Βέροιας και λέγοντας ότι σήμερα είναι στη Super League κι αύριο μπορεί να μην είναι.

Πάντως αίσθηση προκάλεσε η αναφορά στον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα, Κ. Κουτσοκούμνη για τον οποίον είπε ότι φοβάται να έρθει στην Ελλάδα λόγω του κλίματος που υπάρχει και όσων λέγονται εναντίον του.

Τέλος επανέλαβε ότι δεν θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη αλλά να απαλλάξει το ποδόσφαιρο από το διοικητικό καθεστώς που είχε τα τελευταία χρόνια και προς τούτο ζήτησε τη συνεργασία και τη συμπόρευση με τις Ενώσεις.

Διαβάστε ακόμη...