«Αποφασισμένοι για το τρόπαιο!»

Από inpaok.com : Για τέταρτη διαδοχική χρονιά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συναντιόνται στον τελικό της Κ15, ο οποίος θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena το Σάββατο (29.04, 16:45). Τόσο ο προπονητής της ομάδας, όσο και ο αρχηγός, μίλησαν λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι.
Πηγή: inpaok.com
«Αποφασισμένοι για το τρόπαιο!»

Ο κόουτς του Δικεφάλου, Άγγελος Ζαζόπουλος, μίλησε για τον τελικό και την σημασία του στο επίσημο site της Super League:

«Mετά από μια προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα του τελικού, για τον οποίο τα παιδιά έχουν μεγάλη προσμονή.

Ο τελικός σ' αυτές τις ηλικίες είναι μια διαδικασία που για πολλούς λόγους κρίνεται σε λεπτομέρειες (άγχος, μεγάλο γήπεδο, διάθεση για αλληλοεξουδετέρωση των αντιπάλων) και πάνω σ' αυτές τις λεπτομέρειες δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες. Θα θέλαμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο για να φανεί το τι εκπαιδεύουμε σαν ομάδα και ακαδημία φυσικά και καλό θα είναι να μην συνδυάζουμε την εκπαίδευση με το αποτέλεσμα, ειδικά σ' αυτή την ηλικία. Οπωσδήποτε οι παίκτες μας που είναι ο οδηγός μας, έχουν τη διάθεση και τη σκέψη μόνο για να επικρατήσουν στον τελικό κι ελπίζουμε πρωταγωνιστές στο παιχνίδι να είναι μόνον οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων» .

Από την μεριά των παικτών του Δικεφάλου, ο Θοδωρής Καλτσίδης, αρχηγός της ομάδας, στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί αθλητές που προσπαθούν να συνδυάσουν σχολείο και ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τροπαίου δηλώνοντας αναλυτικά:

«Aπό την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε και δουλεύουμε σκληρά, καθημερινά, για το καλύτερο, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας κι εννοώ βασικά τις υποχρεώσεις μας στο σχολείο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε στον τελικό και φυσικά, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα βγάλουμε καρδιά και πάθος για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη με το τρόπαιο» .

Διαβάστε ακόμη...