Επιβεβαίωση πως έρχεται ο πολύ μεγάλος ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr : Ο Κώστας Ορφανός σχολίασε στο Metropolis 95.5 την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: metrosport.gr
Επιβεβαίωση πως έρχεται ο πολύ μεγάλος ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Κώστας Ορφανός και αναφέρθηκε στην τεράστια νίκη – πρόκριση του Δικεφάλου επί του Παναθηναϊκού και στον επερχόμενο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στο Metropolis 95.5 για την προσπάθεια. Πρέπει να δίνουμε σε όποια προσπάθεια γίνεται προς την κατεύθυνση εξέλιξης κάποιων πραγμάτων. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Για πολύ κόσμο ήταν μια ανέλπιστη επιτυχία, αλλά και επιβεβαίωση πως μπορούμε να ελπίζουμε σε έναν μεγάλο ΠΑΟΚ που έρχεται και οργανώνεται με τέτοιο τρόπο που θα δημιουργήσει συνθήκες ανησυχίας για τις υπόλοιπες διεκδικήτριες ομάδες».

Για το μήνυμα που έστειλε με τις δηλώσεις του ο Ιβάν Σαββίδης: «Ξεκινώ από κάτι που το άκουσα και δεν είδα να πολυαναφέρεται και λίγο με ενόχλησε. Είπε ότι κάποια στιγμή σκέφτηκε να μείνει μόνο ως χορηγός στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω πότε συνέβη αυτό. Αυτό πρέπει να μας κάνει σκεπτικούς γιατί ενώ εμείς θεωρούμε ορισμένα πράγματα δεδομένα πολλές φορές δεν είναι έτσι. Αφού το είπε μετά πως το ξεπέρασε και πλέον η σκέψη του είναι στην οργάνωση ενός ΠΑΟΚ που θα είναι πρωταγωνιστής εγώ μένω στο δεύτερο. Είχε έναν επιθετικό χαρακτήρα η όλη του συνέντευξη, αυτό που θέλω να τονίσω, όμως, είναι πως νιώθω ότι ο ΠΑΟΚ πατάει πολύ γερά και το έδειξε και με άλλο τρόπο. Από τα συγχαρητήρια που δόθηκαν από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ΑΣ, ΚΑΕ, ΤΑΠ. Και να θυμόμαστε την αμφισβήτηση που δέχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης όταν ήταν να έρθει στον ΠΑΟΚ. Η πανστρατιά των συγχαρητηρίων και το γεγονός πως για πρώτη φορά ακούστηκε το όνομά του στις κερκίδες δείχνει ότι ο κόσμος έχει άρει την αμφισβήτηση και ελπίζει ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τον ΠΑΟΚ».

Για τις προοπτικές κατάκτησης του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ: «Σε ένα ουδέτερο γήπεδο μπορεί. Γιατί όχι; Έχει καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ αρκεί να μην ξεχνά το καλό του πρόσωπο και θυμάται το κακό. Έχουμε και ένα πρόσφατο 3-0 με την ΑΕΚ και θα πρέπει να μας δημιουργεί εύλογες ανησυχίες μη τυχόν το ξαναθυμηθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι να βγει δεύτερος για να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, οι τίτλοι είναι αυτοί που σε καταξιώνουν. Οι τίτλοι είναι αυτοί που δημιουργούν στρατιές οπαδών, που μένουν στα μικρά παιδάκια που πάνε στο γήπεδο και θέλουν να φωνάζουν ΠΑΟΚ. Υπό αυτή την έννοια έχει μεγάλη σημασία να πάρει ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη...