«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Κομάν»

Απο paok24.com : Το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στη Ρουμανία είναι η αφορμή για διάφορα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Κομάν»

Ο δημοσιογράφος Κριστιάν Σκουτάριου που αποκάλυψε την παρουσία του τεχνικού διευθυντή του «Δικεφάλου» στη Ρουμανία, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 και μίλησε για τους στόχους του Μίχελ από τη συγκεκριμένη αγορά.

Αναλυτικά:

Για όσα έχει μάθει για την παρουσία του Μίχελ στη Ρουμανία: Ο κύριος Μίχελ ήρθε χτες το βράδυ να δει το παιχνίδι Στεάουα-Βιτορούλ. Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μου ο βασικός στόχος του κ. Μίχελ είναι ο ποδοσφαιριστής της Βιτορούλ, Φλορινέλ Κομάν, ένας από τους καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές στη Ρουμανία, αν όχι ο κορυφαίος. Είναι 19 χρονών, αγωνίζεται ως επιθετικός κι ως αριστερός ακραίος στην επίθεση. Για αυτόν τον παίκτη ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. Έγιναν και κάποιες συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα για τον Τανάσε, ωστόσο ο Μπεκάλι ξεκαθάρισε ότι πωλείται μόνο με 6 εκατομμύρια ευρώ και έτσι οι συζητήσεις δε συνεχίστηκαν, ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται.

Για την άποψη που έχει για τον Κομάν: Ο Κομάν είναι πολύ νέος και είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε τις πιθανότητες της καριέρας του στο μέλλον του. Είναι ο καλύτερος παίκτης στη Ρουμανία κατά την άποψη μου. Στα 19 του είναι ένας εξαιρετικός αριστερός ακραίος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται και στην κορυφή. Έχει εξαιρετικό σουτ και ντρίπλα, αλλά είναι πολύ νέος και δεν έχει παίξει ούτε στη Ρουμανία σε πιο υψηλό επίπεδο. Κι η Βιτορούλ μόνο αυτή τη χρονιά έχει ξεχωρίσει στη Ρουμανία και ο Κομάν μόλις φέτος έχει κάνει το βήμα παραπάνω στην πρώτη ομάδα της Βιτορούλ. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα σε μία ομάδα μεγάλη με πίεση και σε υψηλότερο επίπεδο, όπως ο ΠΑΟΚ. Ο Κομάν έχει πολύ καλά τελειώματα, είναι καλός εκτελεστής, έχει καλά ελεύθερα χτυπήματα και μοιάζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχει σκοράρει 5 γκολ κι έχει δώσει 5 ασίστ. Είναι νέος, ψηλός, αρκετά καλός στις κεφαλιές, αλλά έχει αρκετά να βελτιώσει στο παιχνίδι του κατά την άποψη μου.

Για το αν η Στεάου θέλει κάποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ: Από όσα ξέρω μέχρι τώρα δε θέλουν να πάρουν κάποιον ακριβό παίκτη. Πέρυσι η Στεάουα πήρε τους πιο καλούς παίκτες από χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες στη Ρουμανία και πούλησε ακριβά στο εξωτερικό. Είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει η Στεάουα, έτσι λειτουργεί.

Διαβάστε ακόμη...