«Έτοιμοι για τις μάχες με Άρη»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ "σκούπισε" το Λαύριο κάνοντας το 2/2 στην πρώτη φάση των Play Offs της Basket League,
Πηγή: inpaok.com
«Έτοιμοι για τις μάχες με Άρη»

επικρατώντας και στη δεύτερη αναμέτρηση με 68-78. Ο Νέιθαν Σόμπι σημείωσε 13 πόντους, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και η υπόλοιπη ομάδα...

Μιλώντας στο INPAOK μετά το τέλος του αγώνα, ο Αυστραλός γκαρντ αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα και ιδιαίτερα στη βελτίωση του Δικεφάλου μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ενώ μίλησε και για τις μάχες με τον Άρη που ακολουθούν για την δεύτερη φάση των Play Offs.

Συγκεκριμένα ο Νέιθαν Σόμπι ανέφερε:

«Πράγματι, δεν ξεκινήσαμε καλά και το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου δεν κύλησε όπως το περιμέναμε. Στην ανάπαυλα συζητήσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε και πως θα ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Έτσι, στο δεύτερο μέρος αγωνιστήκαμε πολύ καλύτερα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, γυρίσαμε σωστά την μπάλα, βάλαμε σημαντικά σουτ και καταφέραμε να πάρουμε την σημαντική νίκη».

Για τα ντέρμπι με τον Άρη:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την πρόκριση στην επόμενη φάση των Play Offs. Tώρα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους αγώνες με το Λαύριο και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τους αγώνες με τον Άρη. Θα είμαστε έτοιμοι για τις μάχες αυτές!»

Διαβάστε ακόμη...