Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το δίκιο του!

Από inpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να διαπιστώσει αν μπορεί να στηρίξει νομικά αίτημα αφαίρεσης βαθμών  από τον Ολυμπιακό.
Πηγή: inpaok.gr
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το δίκιο του!

Το νομικό τμήμα των «ασπρόμαυρων»  έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία για το τι ακριβώς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ έχει στην κατοχή του και όσα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, και στις εκθέσεις τόσο του παρατηρητή, όσο και της Αστυνομίας για τα επεισόδια στον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΚ που διεξήχθη στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Δικέφαλος έχει έννομο συμφέρον να ασχοληθεί με την εν λόγω  υπόθεση και το αν θα προχωρήσει σε κινήσεις σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αποφασιστεί άμεσα.

Το πιο πιθανό είναι πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα περιμένουν την δίωξη του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ή ακόμη και την κλήση της σε απολογία, έτσι ώστε να καταστρώσουν το σχέδιο με βάση το οποίο θα κινηθούν.

Σε περίπτωση που το νομικό τμήμα αποφασίσει να κινηθεί, αυτό θα γίνει είτε με κάποια παρέμβαση, είτε με αυτοτελή καταγγελία.

Φυσικά, το πιο κρίσιμο σημείο της υπόθεσης είναι η ερμηνεία που θα δοθεί από τα πειθαρχικά όργανα στα επεισόδια, καθώς αυτά θα εκτιμήσουν αν έγιναν εντός του χώρου των αποδυτηρίων ή εκτός αυτού.

Διαβάστε ακόμη...