Ισοζύγιο, αρνητικό...

Από paok24: Ήρθε στον ΠΑΟΚ με την «ταμπέλα» του αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Μακ. Έως τώρα όμως, ο Τζάλμα Κάμπος δεν έχει καταφέρει να… γεμίσει τα παπούτσια του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού.
Πηγή: paok24.com
Ισοζύγιο, αρνητικό...

Ο Αγκολέζος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Γκεντσλερμπιρλίγκι, με τον ΠΑΟΚ να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές σχεδόν διπλάσιες από αυτές του Μακ. Παρά το άκρως ελπιδοφόρο ξεκίνημά του όμως, με το γκολ που πέτυχε εις βάρος του Άγιαξ στο Άμστερνταμ, ο Κάμπος δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στον ρόλο του, παρά το ότι έχει χρησιμοποιηθεί σε 36 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκτός του γκολ του στην «Άμστερνταμ Αρένα», ο Κάμπος έχει σκοράρει στη σπουδαία νίκη εις βάρος της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», πέτυχε άλλα δύο γκολ στην άνετη εκτός έδρας νίκη εις βάρος της Κέρκυραςκαι συνολικά έχει δώσει τέσσερις ασίστ. Ο απολογισμός του, σαφώς και είναι «φτωχός» όταν μιλάμε για τον βασικό εξτρέμ του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από τα χρήματα που αυτός «καρπώνεται».

Στο ίδιο διάστημα και παρότι δεν αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ στον περσινό Απρίλιο λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον αλήστου μνήμης ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο Ρόμπερτ Μακ είχε πετύχει 9 γκολ στην Ευρώπη, 5 στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο, στο σύνολό τους 18, έχοντας αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια.

Η σύγκριση, αναπόφευκτη. Ακόμα όμως και αν μην συγκρίνει κανείς τον Κάμπος με τον Μακ, είναι γεγονός πως τόσο ο ΒλάντανΊβιτς όσο και ο ΛούμποςΜίχελ περίμεναν περισσότερα από τον Αγκολέζο στο παραγωγικό κομμάτι του επιθετικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Μέχρι το τέλος της σεζόν, απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο δεύτερος ημιτελικός κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, έξι παιχνίδια για τα πλέι οφ και ενδεχομένως ο τελικός του κυπέλλου. Θα καταφέρει σε αυτά τα παιχνίδια ο Κάμπος να διορθώσει την μέτρια έως τώρα εικόνα του;

Διαβάστε ακόμη...