«Αλίμονο εάν δε δώσει προσοχή στον Μπεργκ ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Διαφορετική θα είναι η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης μιλώντας στο Metropolis 95.5.
Πηγή: metrosport.gr
«Αλίμονο εάν δε δώσει προσοχή στον Μπεργκ ο ΠΑΟΚ»

Ο γνωστός προπονητής υποστήριξε ότι είναι δύσκολα να κάνει κανείς προγνωστικά αφού και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν διαφορετικά.

Αρχικά σχολίασε: «Όλα τα παιχνίδια τα περιμένουμε όλοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι τέσσερις μεγάλες ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες. Θα είναι δυνατά παιχνίδια».

Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα θάρρους και ηθικού αλλά είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι από αυτό της Κυριακής. Είναι ένας διαφορετικός θεσμός και ο σχεδιασμός του προπονητή θα αλλάξει για να πάρει την πρόκριση. Υπάρχει ένα σχεδιασμός μεγαλύτερος για τα παιχνίδια. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι. Στο παιχνίδι της Κυριακής θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να βάλει και άλλα γκολ αλλά από τον Παναθηναϊκό έλειπαν εννέα παίκτες που δεν είναι και λίγο».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο βάθος πάγκου: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει αυξήσει το ρόστερ του αλλά και οι συμμετοχές των παικτών είναι περισσότερες. Ο Παναθηναϊκός έχει ρολάρει 16 παίκτες ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 20 με 22 παίκτες. Ναι μεν επηρεάζουν την ομοιογένεια αλλά όχι σε αυτό το βαθμό όπως συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό που είχε παίκτες που είχαν παίξει μόλις 20 λεπτά. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα παίξει ρόλο ποιος θα νικήσει και θα περάσει περισσότερες φάσεις από τις πλάγιες γραμμές αλλά και ποιος θα παίξει στον κεντρικό άξονα. Ο ΠΑΟΚ βγάζει περισσότερη τεχνική στη μεσαία γραμμή. Βέβαια στον Παναθηναϊκό θα μπει και ο Ζέκα και θα εξαρτηθεί εάν θα παίξει και ο Βιγιαφάνες ή κάποιος άλλος».

Για το εάν θα παίξει ρόλο ο Μπέργκ: «Παραμένει ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι ο πρώτος σκόρερ. Αλίμονο εάν δε δώσει προσοχή στον Μπεργκ ο ΠΑΟΚ. Θα μετρήσει και πόσες πάσες θα βγάλει ο Βιγιαφάνες».

Πρόσθεσε: «Θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής και θα παίξει σημαντικό ρόλο το ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να φτάσει σε ένα σκορ χωρίς να δεχτεί γκολ. Τα πρώτα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και δεν είναι τόσο εντυπωσιακά.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει σε καλή κατάσταση αρκετούς παίκτες και είναι πολλοί εκείνοι που ζητούν φανέλα και υπάρχει καλό επίπεδο και άμιλλα μεγάλή. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει περισσότερο ενδιαφέρον, θα είναι πιο προσεκτικός και φρέσκος, και αυτό θα τον βοηθήσει ενδεχομένως να παίξει. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά».

Διαβάστε ακόμη...