Ημιτελικός με... μνήμες στο «Παλατάκι»

Από volleynews.gr : Για 4η φορά στην ιστορία τους ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν σε ημιτελική φάση πλέι οφ στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» και η αρχή γίνεται τη Μ.Τρίτη από το PAOK Sports Arena. Όπως το 2015 έτσι και εφέτος ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα έδρας το οποίο μάλιστα το πήρε τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος από τον Παναθηναϊκό ο οποίος κρατούσε την 2η θέση για 15 αγωνιστικές. (1ος ημιτελικός, 11/4, 19.00, Novasports-HD3, Θεμελής, Δεληκωστίδης).
Πηγή: volleynews.gr
Ημιτελικός με... μνήμες στο «Παλατάκι»

Ο ΠΑΟΚ και στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό αλλά από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Η σημαντικότερη αλλαγή είναι η έλευση του Χόρχε Ελγκέτα στη θέση του προπονητή. Η διοίκηση του δικεφάλου έχει κάνει μεγάλη κινητοποίηση αλλά και κάλεσμα στους φίλους του δικεφάλου να υποστηρίξουν τους πρωταθλητές για να πετύχουν το στόχο της πρόκρισης στον τελικό. Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την τριήμερη αποστολή στη Θεσσαλονίκη με στόχο να σπάσει την έδρα του ΠΑΟΚ όπως έκανε και στην κανονική περίοδο. Ο Θάνος Μαρούλης ακολουθεί θεραπεία και θα αγωνιστεί κανονικά.

Διαβάστε ακόμη...