«Δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24: Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ (8/4, 17:00) μίλησε ο καλαθοσφαιριστής του Κόροιβου Αμαλιάδας, Αντώνης Μιχάλογλου και μέσα από το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Πηγή: paok24.com
«Δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καλησπέρα σε όλους!

Ο "τελικός" με το Ρέθυμνο πέρασε για μας, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τη νίκη που θέλαμε και το μόνο καλό στην υπόθεση αυτή, είναι ότι ακόμα η τύχη της ομάδας είναι στα χέρια μας κι αυτό διότι αν κάνουμε μια νίκη στις δυο τελευταίες αγωνιστικές ο Κόροιβος παραμένει στη μεγάλη κατηγορία.

Τώρα ταξιδεύουμε στην Θεσσαλονίκη για ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να κυνηγήσουμε τις οποίες ελπίδες έχουμε για θετικό αποτέλεσμα εκεί, γι αυτό δουλέψαμε πολύ συγκεντρωμένα και δώσαμε μεγάλη βάση στην τακτική μας.

Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει εύκολα η δύσκολα γιατί έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και είναι μεγάλη ομάδα. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να έχουμε υπομονή και συγκέντρωση για σαράντα λεπτά μένοντας στο πλάνο μας και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας».

Διαβάστε ακόμη...