Τυπική διαδικασία για τον ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Απόδειξη της τεράστιας αλλαγής για τον «Δικέφαλο», την ώρα που άλλες ομάδες αγωνιούν.
Πηγή: paok24.com
Τυπική διαδικασία για τον ΠΑΟΚ

 

Αυτές οι ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για αρκετές ομάδες της Super League, καθώς επίκειται ο έλεγχος της ΕΠΟ για την εξασφάλιση της απαραίτητης άδειας συμμετοχής τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με την 4η Απριλίου να είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των φακέλων με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αρκετοί παράγοντες όχι μόνο μικρών αλλά και μεγάλων ομάδων ζουν με την αγωνία, ιδιαίτερα φέτος που μετά την τιμωρία της ελληνικής ομοσπονδίας για παρατυπίες σε παλαιότερες διαδικασίες αδειοδότησης, οι έλεγχοι αναμένονται πολύ αυστηροί.

Για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει κανένα άγχος για τέτοιου είδους ελέγχους, καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στις ημέρες του Ιβάν Σαββίδη έχει κατορθώσει να εξυγιανθεί σε απόλυτο βαθμό, να μη χρωστάει πουθενά, έχοντας πλέον ως στόχο τη δημιουργία ολοένα και καλύτερων συνθηκών για να είναι όσο το δυνατόν πιο αυτάρκης ως ποδοσφαιρικό σωματείο.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμπλήρωση του φακέλου που θα ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της άδειας συμμετοχής, σε μία εντελώς τυπική διαδικασία για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...