Άψογο οργανωτικά το φάιναλ φορ - Θριάμβευσε το φίλαθλο πνεύμα

Aπο verianet.gr : Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Χάντμπολ στο Σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.
Πηγή: verianet.gr
Άψογο οργανωτικά το φάιναλ φορ - Θριάμβευσε το φίλαθλο πνεύμα

Για λόγους ασφαλείας τόσο των φιλάθλων όσο και των παικτών των ομάδων τα μέτρα που έλαβε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος ήταν ιδιαίτερα αυστηρά.

Οι θύρες άνοιξαν δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Μεγάλη αστυνομική δύναμη, ήλεγχε περιμετρικά ολόκληρο τον χώρο του γηπέδου και δεν άφηνε ούτε σκέψη για οποιαδήποτε «αρνητική» ενέργεια.

Έξω από το γήπεδο, κατά την άφιξη των φιλάθλων, αστυνομία ρύθμιζε την κυκλοφορία των εισερχόμενων οχημάτων.

Άψογη ήταν και η εξυπηρέτηση των υπευθύνων για τις θέσεις πάρκινγκ, με ευγένεια και υπευθυνότητα.

Η προσέγγιση και η είσοδος σε φιλάθλους που δεν είχαν εισιτήριο ήταν απαγορευτική. Απαγορευτική ήταν επίσης και η είσοδος σε δημοσιογράφους οι οποίοι δεν είχαν στα χέρια τους τη σχετική διαπίστευση.

Τα μέτρα ασφαλείας περιλάμβαναν μέχρι και σωματικό έλεγχο από γυναίκες αστυνομικούς στον γυναικείο φίλαθλο πληθυσμό και δεν δίσταζαν να ζητήσουν μέχρι και έλεγχο της τσάντας.

Τίποτα δεν περνούσε απαρατήρητο..

Τα μπουκάλια με νερό ήταν απαγορευμένα στον εσωτερικό χώρο..

Όσον αφορά την κατανομή των φιλάθλων, οι φίλαθλοι κατέλαβαν τις θέσεις σε διαφορετικές κερκίδες και η είσοδός τους έγινε από διαφορετικές εισόδους. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατέλαβαν την Βόρεια πλευρά του γηπέδου και τα εισιτήρια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είχαν διαφορετικό χρώμα από τα εισιτήρια των υπόλοιπων ομάδων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως υπήρξαν αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προτίμησαν να καθίσουν με δική τους ευθύνη στην εξέδρα που ήταν οι φίλαθλοι του Φιλίππου. Πολλοί από αυτούς, πήγαν στο γήπεδο με τα παιδιά τους και φυσικά ανάμεσα στους φιλάθλους του Φιλίππου πανηγύρισαν για την επιτυχία της ομάδας τους χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Το ίδιο έγινε και κατά την αποχώρηση μετά το τέλος του αγώνα.

Αν σταθεί κανείς και μόνο σε αυτό, μπορεί χωρίς υπερβολή να πει ότι στον μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα στον Φίλιππο και στον ΠΑΟΚ, κέρδισε το χάντμπολ και θριάμβευσε το φίλαθλο πνεύμα.

Ειδικές θέσεις υπήρχαν για τους δημοσιογράφους, οι οποίες μάλιστα είχαν ονοματοδοτηθεί ώστε ο κάθε δημοσιογράφος ο οποίος είχε διαπιστευθεί είχε και συγκεκριμένη θέση.

Λόγω κάποιου τεχνικού κωλύματος δεν υπήρξε δυνατότητα να δοθούν οι αποστολές των δυο ομάδων έντυπα, αλλά και γι’αυτό βρέθηκε λύση από τον κ. Χατζηδημητρίου, ο οποίος φρόντισε να αποσταλεί στα μέιλ και στα προφίλ των δημοσιογράφων ηλεκτρονικά η αποστολή και των δυο ομάδων.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για την πραγματοποίηση της συνέντευξης τύπου στην αίθουσα του Press Room.

Από πλευράς δημοσιογραφικής ενημέρωσης, ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζει να δώσουμε στον κ. Χατζηδημητρίου, ο οποίος ως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ΟΧΕ συνέβαλε σημαντικά και στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και στην ομαλή και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη της διοργάνωσης.

Μετά από όλα αυτά δίκαια μπορούμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Διαβάστε ακόμη...