Σεϊρεκίδης: "Αδίκως αποκλειστήκαμε"

Ικανοποιημένος ο τεχνικός τιου Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης από την προσπάθεια των παικτών του Φιλίππου στον ημιτελικό του ματς. Ας δούμε τι δήλωσαν οι προπονητές μετά το παχνίδι:
Πηγή: pliroforiodotis.gr
Σεϊρεκίδης: "Αδίκως αποκλειστήκαμε"

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Φιλίππου: «Πιστεύω σήμερα ότι ο κόσμος που ήρθε, χάρηκε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, κερδίσαμε φιλάθλους, και οι δύο ομάδες έδειξαν πάθος για την πρόκριση. Σίγουρα σε κάποια σημεία ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός. Η ομάδα μου στάθηκε άξια στο γήπεδο, έβγαλε πολύ καλές άμυνες, πιστεύω ότι εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ σε μεγάλο ποσοστό. Ξεφύγαμε με πέντε γκολ, αλλά δεν στάθηκε αρκετό. Εκεί που πήγε το ματς πιστεύω κάναμε το καλύτερο δυνατό, μπράβο στα παιδιά, που κατάφεραν και έφτασαν σ’ ένα τόσο υψηλό σημείο. Φέτος μας κυνηγάει το νεαρό της ηλικίας των παικτών είναι μια καινούρια ομάδα, αυτό μας στερεί ίσως κάποιος βαθμούς και σήμερα την πρόκριση. Ωστόσο είναι σε αυτό το υψηλό επίπεδο, θεωρώ ότι αδίκως αποκλειστήκαμε. Είχαμε τη δυνατότητα και να πάρουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια για τη διαιτησία, στάθηκε πολύ καλά σήμερα και έδειξε δείγματα γραφής μέσα στο παιχνίδι».

Για τα 6 γκολ που δέχθηκε ο Φίλιππος από την αριστερή πλευρά στο τελευταίο δεκάλεπτο, κυρίως από τον Μαστορογιάννη, είπε: «Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις αν πάρει τα βήματα. Είναι θέμα στιγμής Ίσως δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά στο συγκεκριμένο σημείο».

Διαβάστε ακόμη...