«Πρόωρος τελικός το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr : Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε για τα ζευγάρια του κυπέλλου και για το ρόλο της έδρας στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο Metropolis
Πηγή: metrosport.gr
«Πρόωρος τελικός το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ»

Πρόωρο τελικό χαρακτήρισε το ζευγάρι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Αλέξης Αλεξίου μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι όποιος περάσει θα έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου αφού ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση και η ΑΕΚ δεν δείχνει ικανή.

Επιπλέον, τόνισε ότι η πρόκριση θα κριθεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κλήρωση: «Είναι οι τέσσερις καλύτερες ομάδες. Είναι δύσκολη η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας πρόωρος τελικός. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση, η ΑΕΚ πήρε λίγο μπρος και πιστεύω ότι όποιος περάσει από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό θα είναι κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν έχει συνοχή, δεν είναι ομάδα και δεν προλαβαίνει να γίνει ομάδα ακόμη και προπονητή να φέρει».

Για το εάν παίζει ρόλο η έδρα: «Είναι ένα μικρό αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο προπονητές γνωρίζουν το ρόστερ, ξέρουν το παιχνίδι και την τακτική. Θα κριθούν στις λεπτομέρειες τα παιχνίδια. Η πρόκριση θα παιχτεί στην Τούμπα. Το ποιος θα είναι σε καλή κατάσταση. Η διακοπή θα κάνει καλό στον ΠΑΟΚ γιατί η ομάδα είναι κουρασμένη και απουσιάζει το θέαμα. Θα γίνει καλή αποκατάσταση, θα φρεσκαριστούν και θα ετοιμαστούν για αυτά τα παιχνίδια. Έχει τη δυνατότητα ο ΠΑΟΚ αλλά το θέμα είναι σε τη μέρα θα βρεθούν οι δύο ομάδες».

Διαβάστε ακόμη...