Τον «έφαγε» το σύστημα και τώρα επέστρεψε

Από paok24.com : Η πορεία του Στυλιαρά και οι αγώνες με ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Τον «έφαγε» το σύστημα και τώρα επέστρεψε

Άλλος ένας διαιτητής που προσπαθεί για το 50-50

Στα 41 του χρόνια είναι πραγματικά ένας από τους διαιτητές που προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι ένας από τους αμερόληπτους. (Γι' αυτό εξάλλου προσπάθησαν να τον στείλουν σπίτι του...).

Ο Στυλιαράς από την Αιτωλοακαρνανία που ορίστηκε στον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος έχει την δική του ιστορία που σημαδεύεται και από την αλλαγή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη superleague παίζει από το 2011 και το πρώτο χαρακτηριστικό στοιχείο έχει να κάνει με τους απειροελάχιστους ορισμούς του σε αγώνες του Ολυμπιακού! Αυτό «λέει» πολλά και ίσχυε για μερικούς ακόμη διαιτητές.

Άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο του διαιτητή είναι το ότι από πέρυσι το σύστημα προσπάθησε να τον τελειώσει. Του μείωσε πάρα πολύ τους ορισμούς και από πέρυσι τον Μάρτιο, άρχισε και πάλι να σφυρίζει τον Δεκέμβριο(!) όταν βέβαια άλλαξε η ΚΕΔ. (Και αυτός δηλαδή οφείλει πολλά στην αλλαγή της κατάστασης, όπως οφείλουν όλοι οι διαιτητές που σφυρίζουν πλέον χωρίς πιέσεις και εκβιασμούς).

Τα παραπάνω αποτελούν αποδείξεις ότι ο Στυλιαράς δεν άνηκε στο σύστημα, κάτι που φυσικά ΔΕΝ σημαίνει ότι ο ορισμός του είναι καλός ή ευνοϊκός για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για σκληρό διαιτητή που δεν επηρεάζεται από την έδρα και αυτό θα φανεί σίγουρα και την Κυριακή.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής σφύριξε τελευταία φορά τον Δικέφαλο την περίοδο 2014-15 στου αγώνες ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 για τα πλέι οφ και Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1. Το 2013-14 σφύριξε στους αγώνες Απόλλων-ΠΑΟΚ 3-3, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1 και ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0.

Διαβάστε ακόμη...