«Είμαστε ευλογημένοι που ζήσαμε εκείνον τον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Νίκος Μπουντούρης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Είμαστε ευλογημένοι που ζήσαμε εκείνον τον ΠΑΟΚ»

«Είχαμε πολύ καλή ομάδα τότε. Όλα λειτουργούσαν πολύ καλά. Μέσα από τη σωστή νοοτροπία ήμασταν σίγουροι για την κάθε μέρα μας. Έτσι πρέπει να προχωράει μια ομάδα. Και τότε και τώρα. Ήμασταν πολύ καλά ψυχολογικά, παρότι απέναντί μας ήταν μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα με μεγάλους παίκτες. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τελικούς που έχουν γίνει ποτέ και αυτό φαίνεται στο σκορ. Το χάρηκαν όλοι.

Με αφορμή τότε τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα το ζήσαμε 6-7 φορές να γεμίζει το αεροδρόμιο, να πλημμυρίζει ακόμα και την πίστα του αεροδρομίου ο κόσμος μας.

Έχουμε ζήσει τρομερές στιγμές με πολλή αγάπη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είμαστε ευλογημένοι που τις ζήσαμε, που ζήσαμε αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Παρόλο που είχαμε πολύ καλή ομάδα την προηγούμενη χρονιά χάσαμε στο φάιναλ φορ του πρωταθλητριών στην Αθήνα. Την επόμενη χρονιά βρήκαμε τη χημεία μας και νιώθαμε πιο σίγουροι κι έτσι πήραμε το Κόρατς.

Πολλές φορές συναντούσες πολύ δυνατές ομάδες και έτσι έχει αξία το κύπελλο. Είτε ήταν το κυπελλούχων είτε το Κόρατς.

Αυτή η ομάδα ήταν πολύ δυνατή. Την επόμενη χρονιά το '95 ήταν νεαροί τότε στην ίδια ομάδα Ρετζιάς, Γιαννούλης, Στογιάκοβιτς, Πρέλεβιτς. Με δυο καλούς ξένους θα μπορούσε να είναι για πολλά χρόνια κυρίαρχη, αλλά τα χρήματα καθορίζουν τα πάντα ακόμα και στον αθλητισμό.

Έφυγαν μετά κάποιοι είτε επειδή δεν είχαν τη διάθεση ή τα χρήματα να τους κρατήσουν. Φανταστείτε μετά από 8 χρόνια θα έμπαιναν Βασιλειάδης,. Βασιλόπουλος, Μαυροκεφαλίδης.

Το 60% των νέων παιδιών της Βόρειας Ελλάδας είναι ΠΑΟΚ και θα μπορούσαν σήμερα να στελεχώνουν την ομάδα μας και να μην φεύγουν στην Αθήνα.

Να σου πω ότι ήμουν τυχερός που ο Μπάνε, ο Κόρφας, ο Σταυρόπουλος, ο Σάβιτς. Ο Μπάρλοου ήταν πρότυπα για έμας τους νεότερους και μας έβαλαν και εμάς σε αυτό το κλίμα. Έτσι γίνονται οι ομάδες.

Θεωρώ ότι τώρα γίνεται σοβαρή προσπάθεια. Έχουν βάλει σε μια σειρά τις υποχρεώσεις της ομάδας. Επειδή ο ΠΑΟΚ έχει λαό, ιστορία, αν βρεθεί ένας επενδυτής θα μπορέσει να φτάσει στις διακρίσεις του παρελθόντος με ένα μπάτζετ λογικό.»

Διαβάστε ακόμη...