Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα! (2005)

Σαν σήμερα στις 13/3/2005, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2004-2005, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα! (2005)

Στο ματς αυτό προπονητής μας ήταν ο Νίκος Καραγεωργίου, τον οποίον στα χρόνια που ακολούθησαν, συνηθίσαμε να τον βλέπουμε στον πάγκο του Εργοτέλη  (2006-2012) και ο Δικέφαλος των πολλών -εξωαγωνιστικών κυρίως- προβλημάτων, εκείνη την Κυριακή επικράτησε με 0-1, με τον τότε τεχνικό μας να κάνει το  4/4 στον πάγκο μας!

Η κρητική ομάδα στην παρθενική της σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, μάς είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο στην Τούμπα με 0-2 (!), όμως στο τέλος της, υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική μαζί με την Κέρκυρα και την ομάδα ασανσέρ της Θεσσαλονίκης, ... τον άρη!

Το παιχνίδι που έγινε σαν σήμερα το παρακολούθησαν περίπου 9.000 θεατές (7.450 τα εισιτήρια), ανάμεσά τους 400 ΠΑΟΚτσήδες που δε σταμάτησαν ούτε μια στιγμή να στολίζουν τον ... Γούμενο και τον ... γάβρο, όπως μπορείτε να θυμηθείτε στο video που ακολουθεί ...

 

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με γκολ που πέτυχε στο 52' ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κουτσόπουλος (αρχική εικόνα).

Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν περισσότερο, όμως ο ΠΑΟΚ στην αντεπίθεση ήταν πολύ επικίνδυνος και αν οι Σαλπιγγίδης στο 8' και 69', Ζωγραφάκης 40' και Μίετσελ στο 79' ήταν πιο ψύχραιμοι στα τελειώματα των φάσεων, η ομάδα μας θα έφτανε ευκολότερα στη νίκη.   

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης: Χανιωτάκης, Οικονομάκης, Αργυράκης, Φιλέκοβιτς, Σιλά (85' Πάρβου), Σούτζης, Σπυριδάκης, Φαλέμι, Βοσκαρίδης, Ογκουνσότο, Άντο

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Ουντέζε, Χασιώτης, Κουτσόπουλος, Μέγκαχεντ (81' Καρυπίδης), Εγκωμίτης, Ζωγραφάκης, Σπάσιτς (55' Φουτσίνι), Σαλπιγγίδης, Μαλαδένης (75' Ανδράλας), Μίετσελ.

* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας (σε 30 ματς) 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες)

Δηλώσεις ...

Νίκος Καραγεωργίου: "Ήταν η πιο δύσκολη απ' όσες σημειώσαμε τελευταία! Έγινε ένα καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις αν και εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο τέλος μάλιστα σταθήκαμε και τυχεροί. Πάντως ανεξαρτήτως απόδοσης οι νίκες διαμορφώνουν ψυχολογία. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη αφού απαλλαγούμε από κάποιες καταστάσεις που δημιουργούν ανασφάλεια και άσχημη κατάσταση στα αποδυτήρια."

Πάρις Ανδράλας: "Δεν παίξαμε καλά, αλλά έχει σημασία ότι ακόμη κι έτσι ξέρουμε να παίρνουμε αποτελέσματα. Για τα οικονομικά προβλήματα είμαι αναρμόδιος να μιλήσω"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...