Εκλογές στην ΕΠΟ τον Μάιο, καμία διάθεση ρεβανσισμού

Από sdna.gr : Τι είπε για την αυριανή μέρα ο κ. Κουπτσίδης
Πηγή: paok24.com
Εκλογές στην ΕΠΟ τον Μάιο, καμία διάθεση ρεβανσισμού

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, μίλησε στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με τις εκλογές της ΕΠΟ.

To ότι ο κ. Γραμμένος θα ήταν τελικά ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ και ότι η διοίκησή του θα οδηγήσει σε νέα σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν κάτι το προδιαγεγραμμένο, απλά επισημοποιήθηκε σήμερα. Αν δεν είχε γίνει η αναβολή εκείνη τον Οκτώβριο και η ανάληψη της εξουσίας από την προσωρινή διοικούσα επιτροπή, κάποια γεγονότα έξω από τη θέληση των Ενώσεων τα οποία μας είχαν οδηγήσει σε εκείνη την κατάσταση, θα είχε ήδη κερδίσει τις εκλογές.

Εκείνη την εποχή μετρούσαμε ήδη 32-33 Ενώσεις και τώρα έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα υπέρ του κ. Γραμμένου και του κοινού μετώπου μας, για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο με δίκαιους και ίσους όρους. Οι εκλογές της ΕΠΟ δεν θα αργήσουν, όπως ανέφερε πρόσφατα και ο κ. Κουτσοκούμνης λογικά θα γίνουν μέσα στον Μάιο, ώστε μια εκλεγμένη διοίκηση να αναλάβει την εξουσία και να προχωρήσει σε πρωτοβουλίες και απαραίτητες αλλαγές για ένα καθαρό ποδόσφαιρο.

Σε εκείνη τη συνάντηση στο Μετροπόλιταν, 32 Ενώσεις είχαν υπογράψει ένα κοινό κείμενο οπότε δεν καταλαβαίνω πώς ο κ. Ελευθεριάδης πιστεύει ότι θα κέρδιζε τις εκλογές. Δεν υπάρχει καμία διάθεση εκδίκησης, καμία διάθεση ρεβανσισμού από την πλευρά μας και η μεταχείριση όλων θα είναι ισότιμη. Επίσης, δεν υφίσταται κανένα θέμα Σαββίδη-Μελισσανίδη, αν και εγώ δεν είμαι ο αρμόδιος για να κρίνω σχέσεις τόσο μεγάλων επιχειρηματιών, με τέτοια οικονομική επιφάνεια.

Είναι δεδομένο ότι και οι δύο στηρίζουν τον Βαγγέλη Γραμμένο και το έχουν δηλώσει, αυτό φάνηκε και στην εκδήλωση που διοργανώσαμε πρόσφατα στην ΕΠΣ Γρεβενών. Την είχαμε οργανώσει με βάση το πρόγραμμα του κ. Σαββίδη, αλλά δεν μπόρεσε να έρθει τελικά, γιατί είχε μια σημαντική επιχειρηματική υποχρέωση στο εξωτερικό, στην Γαλλία, και για κανέναν άλλον λόγο. Παρευρέθη ο κ. Μελισσανίδης, ενώ τον ΠΑΟΚ και την ιδιοκτησία του εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Πλέον, όταν ο διαιτητής μπαίνει στο γήπεδο δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε κανέναν και αυτό μετράει πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί κατά βάση τα πρόσωπα είναι τα ίδια με το παρελθόν. Ελπίζω σύντομα να κλείσει επιτέλους αυτός ο κύκλος και να υπάρξει στην ΕΠΟ μια νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση, με δημοκρατικές διαδικασίες και διάθεση να δουλέψει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε ο κ. Κουπτσίδης στον Άρη Ασβεστά και την εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα».

Διαβάστε ακόμη...